Процес навчання

Процес навчання дуже важливий. Один із способів швидкого навчання — це психологічна підготовка. Підготуйтеся до того, що на початкових стадіях роботи з мережею дуже часто виникають проблеми (це потрібно врахувати навіть у тому випадку, якщо ви впевнені, що зконфігурували мережу цілком правильно). Дізнайтеся у спеціаліста, чого ви повинні уникати, і не засмучуйтесь, якщо він згадає, що під час перехідного періоду немає нічого незвичного у частому виникненні проблем.

Багатьох користувачів бентежать і дратують збої в роботі робочої станції, а коли вони не мають ніякого уявлення про те, як поводитися в цих ситуаціях, то їм нічого не залишається, як звертатися за допомогою. Тому заздалегідь підготуйтеся до всіляких труднощів, а ще краще — підвищити рівень своєї освіти на курсах, щоб не дратувати спеціалістів зайвими питаннями.

Залучайтеся до стандартної процедури для повідомлення про неполадки і переконайтеся в тому, що кожний користувач знає, як поводитися у разі виникнення проблеми. Зробіть цей процес легким і зручним. У випадку виникнення проблем користувачі повинні відчувати себе так само спокійно, як під час розмови по телефону. Бажано, щоб ви в подібних ситуаціях використовували стандартні бланки для повідомлення про проблему (наприклад, скористайтеся тим, який показано на рис. 15.7).








Дата добавления: 2015-08-11; просмотров: 552;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.