Команда Floating Point

В Mathcad є можливість виконувати звичайні числові обчислення з підвищеною точністю. Для переходу в такий режим обчислень числові константи в об’єктах необхідно задавати і обов’язково вказувати десяткову крапку, наприклад 5.0 або 1.0, а не 5 або 3.Ця ознака є вказівником на проведення обчислень даного типу.

Команда Symbolics (Символьні обчислення) | Evaluate (Виконати) |Floating Point (З плаваючою крапкою) практично немає обмежень на кількість цифр результату (дає результат з 4000 правильними цифрами). При виборі цієї команди з’являється вікно, в яке необхідно задати кількість цифр від 1 до 4000.

 

Команда Complex

Команда Symbolics (Символьні обчислення) | Evaluate (Виконати) |Complex (В комплексному вигляді) задає режим комплексних обчислень. Цей режим суттєво розширює обчислювальні можливості.

 

7.7. Спрощення математичних виразів

Команда Simplify

Команда Symbolics (Символьні обчислення) | Simplify (Спростити) забезпечує виконання однієї з самих важливих символьних операцій, яка дозволяє спрощувати математичні вирази. Спрощення означає заміну складних фрагментів виразу простими. На рис.7.3 представлений документ Mathcad з прикладом використання команди Simplify.

 

Рис. 7.3. Дія команди Simplify








Дата добавления: 2015-05-19; просмотров: 519;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.