Меблі для підсобних і складських приміщень

Підтоварники призначені для зберігання і складування великогабаритних товарів і продуктів харчування в жорсткій або м'якій упаковці на певній висоті над підлогою (280 мм).

За конструкцією підтоварники є нерозбірними, а за матеріалом виготовлення – дерев'яні та металеві (рис. 4.7). Підставка має міцну зварену конструкцію з нержавіючої або пофарбованої сталі і решітчасту стільницю з дощок.

Рис. 4.7 Підтоварник  
Рис. 4.8 Піддон  

Піддони призначені для зберігання товару і переміщення його у вигляді пакета по території складу (рис. 4.8). Розрізняють такі види піддонів: плоскі, ящечні і стієчні. За матеріалом виготовлення вони можуть бути дерев'яними, пластмасовими або металевими.

Стелажі призначені для зберігання розпакованого, штучного товару чи товару у дрібній упаковці, або покладеного в піддони. Стелажі можна розділити на такі види: поличні, клітинні; нерозбірні і збірно-розбірні; стаціонарні або пересувні.

Рис. 4.9 Стелаж поличний  
Найпоширенішими зі стелажів є поличні, названі так через суцільні полиці, укріплені на рамах і балках (рис. 4.9). Рами виготовляються зі спеціального профілю, який має перфорацію з кроком 50 або 75 мм, що дає змогу регулювати відстань між полицями. Висота рам залежить від висоти складу.

У клітинних стелажах полиці розділені вертикальними перегородками. Їх використовують для зберігання дрібних товарів в індивідуальній упаковці, в коробках або лотках.








Дата добавления: 2015-04-15; просмотров: 2188;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.