Імідж візажиста. Зустрічають по одягу ...

Для залучення клієнтів дуже важливо, яке враження справляє фахівець. Воно складається за перші секунди спілкування. Основа іміджу візажиста - створення яскравого індивідуального образу. За даними опитування в навчальному центрі «Нера», найважливішими рисами у формуванні іміджу візажиста є такі якості як «сучасний», «модний», «комунікабельний», «акуратний», «важливий», «професійна».

Більшість опитаних відзначають, що візажист обов'язково повинен бути модним. За висловом доктора Костянтина Богомолова, «мається на увазі не комерційна мода - довжина спідниці або висота каблука. Модним, тобто актуальним, відповідним часу, повинна бути сама людина. І цю моду створюють не кравці і дизайнери, а самі люди - яскраві особистості, які генерують модні образи в кінематографі, музичній індустрії, на сцені суспільного життя ».

Знаменитий дизайнер, філософ моди Ніно Черруті вважає, що зараз намітилися три дуже істотні тенденції, які в рівній мірі є актуальними і для чоловічої і для жіночої моди. Перша тенденція - "Vintage", тобто речі, взяті з бабусиної скрині або маминого гардеробу, оновлені та пристосовані для сучасного життя. Друга тенденція - одяг, що підкреслює стрункість фігури, якийсь культ тіла. І, нарешті, третій напрям - «нова гармонія» - це спроба модернізувати класику, вписати її в сучасний ландшафт, зробити одяг елементом гармонійного співіснування людини і навколишнього світу.

Якщо візажист працює в салоні, що має певний стиль, формування його іміджу повинно цьому стилю підкорятися. Але найчастіше візажисту доводиться самостійно займатися своїм іміджем.

Візажист повинен завжди пам'ятати, що його головне завдання полягає в тому, щоб зробити обличчя людину красивим. Людське обличчя - це індивідуальне творіння Бога, і в кожної людини воно цікаве, чудове і неповторне.

Макіяж - це завершальний штрих, який повинен відповідати стилю людини і гармоніювати з його одягом, аксесуарами та зачіскою. Щоб створюваний візажистом образ був завершеним та гармонійним, перед нанесенням косметики необхідно вивчити будову обличчя, його деталі, структуру і колір волосся, стан шкіри та вікові особливості. Нанесення макіяжу - це священне дійство, яке відбувається при контакті з обличчям. Пам'ятайте, що візажист передає клієнту свою енергетику через руки. Тому ваш настрій, внутрішній стан відіграють важливу роль.








Дата добавления: 2015-02-10; просмотров: 1219;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.