ШЛЯХИ ОТРИМАННЯ ПРОФЕСІЇ

Людина нового етапу – це людина творча. Для цього не треба нічого, крім рухів душі у новому напрямку, йти новою стежкою. Це те, що має вести далі, що потребують інстинкти традицій. Те, що дозволяє зазирнути за межі, визначені масовою культурою, що спонукає знаходити нові еталони краси, таємні її закони.

Система професійної підготовки заснована на здійсненні прогнозування та пошуку модних тенденцій створення стилю та іміджу з відображенням всіх змін, що відбуваються в суспільстві, розробку індивідуальних підходів, передбачення завтрашнього дня в створенні такого цілісного образу, який розкриває індивідуальні особливості кожного клієнта, робить його помітним серед інших, підкреслює його впевненість та рішучість, жіночність та сексуальність.

Професія візажист з'явилася порівняно недавно, тому основне навчання фахівці отримують на практиці, влаштувавшись помічником стиліста. На сьогодні для професійно-технічних навчальних закладів сфери послуг стало модним отримати ліцензію на підготовку спеціалістів даної професії. Одним із таких закладів є державний навчальний заклад «Шосткинський центр професійно-технічної освіти», підготовка в якому розпочалася у 2004 році з професії косметик, а згодом з 2007 року – візажист. Також можна отримати ази професії, записавшись на курси стилістів або беручи індивідуальні уроки макіяжу у гуру стилю і краси, але це вимагає значних фінансових затрат.








Дата добавления: 2015-02-10; просмотров: 1166;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.