Моніторинг і контроль процесу впровадження змін в процесі адміністрування

Адміністратор має в своєму розпорядженні різноманітні методи втручання, за допомогою яких вони здатні полегшувати розвиток і зміни в окремих людях, групах і організаціях. Саме знання і практичний досвід в виборі відповідної методики і її використання в життєвій ситуації є сильною зброєю в руках керівників і менеджерів в процесі здійснення змін.

Існує багато різних методик моніторингу і контролю процесу змін. Серед них є найбільш популярні і часто використовувані. Всі методики можна використовувати з різними цілями і на різних стадіях процесу перетворень: для демонстрації необхідності в змінах, розробки програми дій, зниження опору, допомозі людям в вирішенні нових завдань в нових умовах, вироблення відчуття довга, прискорення впровадження, стимулювання ініціативи і творчого підходу до досягнення першочергових цілей і так далі. Знання цих методик частково можна отримати, вивчаючи дані досліджень і наукових публікацій, але найчастіше вони виробляються на практиці. Моніторинг і контроль є важливим складником процесу управління змінами. Здійснювати постійний моніторинг необхідно для будь-якого члена організації. Керівництво винне не тільки безпосередньо управляти і здійснювати проведення змін, але і допомагати організації в подоланні труднощів, які можуть виникати в процесі змін.








Дата добавления: 2015-03-20; просмотров: 731;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.