Технологія проведення технічного огляду поїзда

Черговий по станції (ДСП) чи черговий по парку (ДСГШ) перед при­буттям поїзда повідомляють про це оператора ПТО чи старшого оглядача вагонів, вказуючи час і колію приймання. Оглядачі заздалегідь виходять на колію приймання і у разі двогрупового огляду одна група розміщується поблизу граничного стовпчика на вхідній горловині парку, що дає мож­ливість їй оглядати поїзд у русі, а друга — поблизу місця зупинки локомо­тива. У разі три- чи чотиригрупового огляду групи розміщуються в місцях, визначених Технологічним процесом роботи станції.

Огляд починається після відчеплення поїзного локомотива і огород­ження состава поїзда з двох кінців сигналами зупинки. У разі двогрупово­го огляду (рис. 3.78) групи з голови і хвоста поїзда рухаються назустріч одна одній. Перевіряються стан ходових частин, рами, кузова, автозчепного обладнання і автогальм одночасно з двох боків вагонів. За виявлення несправностей крейдою на кузові вагонів в установлених місцях простав­ляються умовні знаки, передбачені Технологічним процесом.

Під час розпуску з гірки состава поїзда ці вагони будуть направлятись на спеціальні колії сортувального парку, а від транзитних поїздів — відчіплюватись на спеціальні ремонтні колії або подаватись в депо.

Закінчивши огляд, старший кожної групи оглядачів доповідає стар­шому оглядачу чи оператору ПТО про результати огляду, вказуючи номе­ра вагонів, які необхідно відчепити, про характер їх несправностей.

 

 

 


Упевнившись, що огляд закінчився і людей під вагонами немає, стар­ший оглядач дає вказівку про зняття сигналів огородження, інформує ДСП чи ДСПП про закінчення огляду, робить запис про це в книзі форми ВУ-14.

На вагони, що підлягають відчепленню і ремонту, оформляється Повідомлення форми ВУ-23 в двох примірниках: перший вручається ДСП чи ДСПП, другий направляється в депо (ВЧД).








Дата добавления: 2014-12-18; просмотров: 1383;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.