Умови забезпечення ефективного сервісу на транспорті. Основним завданням функціонування технічної служби та сервісу в умовах інтен­сифікації перевезень пасажирів і вантажів у міжнародному сполученні

Основним завданням функціонування технічної служби та сервісу в умовах інтен­сифікації перевезень пасажирів і вантажів у міжнародному сполученні, між країнами СНД, міжміському і місцевому сполученнях вважають підтримку експлуатаційної надій­ності транспортних засобів.

Для вирішення цього завдання необ­хідно оптимізувати потужність ремонтної та профілактичної бази пунктів автомобільно­го сервісу. На сучасному етапі необхідно визначення найважливіших законодавчих, економічних й організаційно-технічних за­ходів, за допомогою яких можливе форму­вання системи, здатної забезпечити сервіс транспортних засобів і їх екіпажів в Україні та за її межами.

Для вирішення широкого кола про­блем та здійснення практичних заходів що­до підвищення конкурентоспроможності транспортної системи України в цілому, і залізничного транспорту зокрема необхідно усунути основну причину недостатньої кон­курентоспроможності, а саме - низький рі­вень і незадовільний стан виробничо-технічної бази. Різке зниження темпів по­повнення та оновлення парку рухомого складу, іншої транспортної техніки, незадо­вільне її експлуатаційне утримання, несвоє­часне і неповне виконання ремонтних робіт призвели в останні роки до суттєвого погі­ршення технічного стану транспорту, вна­слідок чого знижується його ефективність, немає гарантії безпеки перевезень.

Особливо необхідно наголосити на тому, що на рівні конкурентоспроможності транспорту України позначається відста­вання у розвитку бази інформатики та впро­вадженні інформаційних технологій, сучас­них логістичних систем організації переве­зень, транспортного сервісу.

 








Дата добавления: 2014-12-14; просмотров: 527;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.