Додаткові можливості стилів завдяки наборам експрес-стилів

Попередні версії програми Word містили набір вбудованих стилів, які гармонійно поєднувались один з одним. Проте це був тільки один набір. Якщо було потрібно, щоб заголовки були розташовані по центру в одних документах і вирівняні за лівим краєм в інших документах, необхідно було або використовувати окремі шаблони, або створювати окремі стилі для кожного типу форматування.

У програмі Word 2010 можна використовувати той самий шаблон документа й ті самі стилі для різних видів документів. Для документа з центральним розташуванням заголовків можна використати набір експрес-стилів "Офіційний", а для документа із заголовками, вирівняними за лівим краєм, – інший набір експрес-стилів, наприклад "Word 2007". Під час переключення між наборами експрес-стилів автоматично оновлюється форматування всіх стилів у документі.

Перш ніж вибрати набір експрес-стилів, можна переглянути, як вони виглядатимуть у документі, навівши вказівник на різні набори стилів. На вкладці Основне у групі Стилі натисніть кнопку Змінити стилі, виберіть пункт Набір стилів і наводьте вказівник на назви різних наборів стилів.

Документ, до якого застосовано набір стилів "Word 2007". Для форматування назви та заголовків використано стилі "Назва" та "Заголовок 1".

Той самий документ із тими самими стилями "Назва" та "Заголовок 1" виглядає зовсім інакше після застосування набору стилів "Офіційний".








Дата добавления: 2014-11-30; просмотров: 1021;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.