Застосування настроюваних шрифтів

Тема або схема шрифту визначає варіанти шрифту для заголовків і основного тексту, які підходять один до одного. Варіанти шрифту матимуть силу незалежно від вибраного набору експрес-стилів, поки не буде вибрано іншу тему або схеми шрифту.

Якщо потрібно, щоб текст відображався певним шрифтом незалежно від теми або схеми шрифту, створіть настроюваний стиль. Крім того, можна виконати форматування вручну, виділивши текст і застосувавши потрібний шрифт.

ПРИМІТКА Якщо не потрібно, щоб шрифт оновлювався після оновлення теми або схеми шрифту, переконайтеся, що під час форматування застосовується шрифт, назва якого не закінчується на (Заголовки)або (Основний текст). Ці шрифти наведено у списку Шрифти теми в колекції шрифтів.

Шрифти, вибрані зі списку Шрифти теми, оновлюватимуться відповідно до іншої схеми шрифту, коли до документа застосовуватиметься інша тема або схема шрифту.

Щоб швидко застосувати шрифт, на який не впливатиме змінення теми або схеми шрифту, виберіть шрифт зі списку Недавно використані шрифти або Усі шрифти.








Дата добавления: 2014-11-30; просмотров: 1101;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.