Застосування особливих кольорів

До документа можна застосувати колірну схему, яку розроблено як узгоджений набір кольорів. Під час визначення кольору тексту можна вибрати один із кольорів теми або один із низки стандартних і настроюваних кольорів.

Якщо вибрано колір теми, він може змінюватися під час переходу до іншої колірної схеми або теми. Проте, якщо вибрано стандартний або особливий колір, текст відображається в цьому кольорі незалежно від колірної схеми або теми, яка застосовується до документа.

Кольори, вибрані з колекції Кольори теми, оновлюються відповідно до іншої колірної схеми, якщо до документа застосовується інша тема або колірна схема.

Кольори, вибрані з колекції Стандартні кольори, не змінюються, навіть якщо до документа застосовується інша тема або колірна схема.

Щоб вибрати колір із великої низки варіантів кольорів, клацніть пункт Інші кольори. Ці кольори також не змінюються, якщо до документа застосовується інша тема або колірна схема.








Дата добавления: 2014-11-30; просмотров: 919;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.