Підсумкові документи зо результатами перевірки

За результатами перевірки підприємства (підприємця), у разі виявлення пору­шень, складається акт перевірки дотримання порядку ведення операцій з готівкою (далі — акт перевірки) у трьох примірниках, у якому викладається зміст порушення з відповідним обґрунтуванням. Акт містить висновки про результати перевірки, а та­кож рекомендації керівництву підприємства щодо усунення виявлених недоліків. Акт підписується службовими особами, які проводили перевірку, а також керівни­ком та головним бухгалтером підприємства (підприємцем). Перший примірник над­силається органам державної податкової служби за місцем державної реєстрації під­приємства (підприємця) для вжиття заходів, передбачених чинним законодавством, другий передається безпосередньо відповідному підприємству (підприємцю), третій примірник залишається в документах контролюючого органу. Якщо порушень не виявлено, то службовими особами, які проводили перевірку, складається довідка, яка підписується службовими особами, які проводили перевірку, а також керівником та головним бухгалтером підприємства (підприємцем).

Керівник підприємства або особа, що його заміщує, підприємець, має право під час складання акта перевірки не погодитися з результатами перевірки і надати що­до цього відповідні обґрунтовані зауваження (пояснення) у письмовій формі, які до­даються до акта. Результати перевірки дотримання порядку ведення касових опера­цій розглядаються керівництвом підприємства (підприємцем), як правило, у триденний строк після її закінчення.

 








Дата добавления: 2014-12-09; просмотров: 679;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.