Таблиці слід виділяти з тексту вільними рядками. Відстань між таблицею і текстом повинна дорівнювати 2 інтервалам (пропуск однієї строки).

Перенесення таблиці на другу сторінку можливе у тому випадку, якщо викладення показників не менше трьох (рядків таблиці). Окрема графа з зазначенням одиниць вимірювання в таблиці не допускається. Одиниці вимірювання зазначаються безпосередньо після наведеного показника (наприклад: «Кількість працівників, чол.»).

Ставити лапки замість цифр, марок, знаків, математичних і хімічних символів, які повторюються, не можна. Якщо цифрові або інші дані в якому-небудь рядку таблиці не подають, то в ньому ставлять прочерк. Якщо таблиця розміщується на двох і більше сторінках, то її номер та заголовок вказують лише на першій сторінці, а на усіх наступних над таблицею вказується "Продовження табл. 1.1". Якщо таблиця займає більше трьох сторінок, то вона обов’язково виконується в додатках.

Приклад оформлення таблиці наведено у додатку Д.

 

4.5. Переліки

 

Переліки, за потреби, можуть бути наведені всередині пунктів або підпунктів. Перед переліком ставлять двокрапку. Перед кожною позицією переліку слід ставити дефіс (перший рівень деталізації). Для подальшої деталізації переліку слід використовувати арабські цифри з дужкою (другий рівень деталізації). Переліки першого рівня та другого рівня деталізації друкують малими літерами з абзацного відступу (1.24 см.).








Дата добавления: 2014-12-04; просмотров: 815;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.