Захист наукової роботи

Захист курсової роботи відбувається у формі співбесіди чи публічного виступу в присутності членів комісії. Якщо під час захисту студент виявляє такий рівень знань, що заслуговує на вищу оцінку, ніж письмова інформація (зміст і оформлення роботи), то викладач може поставити таку оцінку, зробивши запис "З урахуванням захисту".

Кількісний склад членів комісії, як правило, не менше трьох осіб (разом з керівником курсової роботи). Оцінка в заліковій книжці засвідчується підписом викладача-керівника курсової роботи, а в заліково-екзаменаційній відомості - керівником і членами комісії. Керівник ставить оцінку, дату захисту, свій підпис на титульній сторінці оформленої курсової роботи.

Для захисту дипломної (бакалаврської), магістерської роботи подаються такі документи: довідка про успішність, відгук наукового керівника, рецензія фахівця, витяг із засідання відповідної кафедри про допуск до захисту.

Захист дипломних (магістерських) робіт проводяться перед Державною екзаменаційною комісією (ДЕК), затвердженою наказом ректора ВНЗ. Для цього готується наукова доповідь (з розгорнутим


викладом результатів власного дослідження), а також наочно-ілюстративні матеріали (таблиці, діаграми, графіки тощо).

На захисті особлива увага звертається на самостійність мислення студента, на оригінальність висловлених ним думок та їх теоретичну й практичну обгрунтованість.

На захист бакалаврських, дипломних (магістерських) робіт можуть бути запрошені студенти молодших курсів, учителі шкіл, викладачі інших кафедр.








Дата добавления: 2014-12-01; просмотров: 885;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.