АНКЕТУВАННЯ УЧНІВ

Максимальна кількість балів - 10, якщо учні виставляють нижче 5, то це характеризує негативне ставлення до вчителя.

Учні відповідають на питання: П2,П3, П4, П5, П6, П7, П8.

П6 - можуть не оцінювати, за бажанням.

П2 - Вам подобається манера спілкування вчителя з класом, пояснення вчителя Вам зрозумілі. Ви впевнені в тому, що знання з даного предмета стануть вам у пригоді у подальшому житті. Предмет цікавий. Вчитель відповідає на всі Ваші запитання. Знання оцінює строго, але справедливо. Основна думка - Ви впевнені в тому, що інший вчитель не навчить Вас краще.

П3 - Вам подобається спілкування з вчителем у позаурочний час. Він багато знає, начитаний. Всі заходи, які він організовує, цікаві за змістом, Ви не вважаєте, що при цьому втрачаєте час. Вчитель рахується з Вашими інтересами.

П4- Ви помічаєте, що вчитель постійно шукає нові форми проведення уроків, вдосконалює старі. Ви завжди з цікавістю очікуєте нововведення, оскільки вони урізноманітнюють Вашу діяльність, допомагають краще засвоїти матеріал.

П5 - Вам імпонує манера вчителя одягатися, вести бесіду з людьми, вчитель коректний, ввічливий, його слова не розходяться зі справами. Він ніколи не пройде повз порушення дисципліни, естетичні інтереси проявляються в літературі, кіно, театрі.

П6. - Вчитель бере активну участь в громадському житті школи, всі рахуються з його думкою, вміє спілкуватися з учнями, колегами.

П7 - Вчитель живе життям колективу школи, цікавиться роботою дитячих громадських організацій, проявляє справжню повагу до учнів. Рахується з Вашою думкою, карає завжди справедливо, не боїться визнати свої помилки перед учнями, якщо неправий, то завжди вибачиться.

П8 - Вчитель строго дотримується шкільного режиму дня і сам його виконує.








Дата добавления: 2014-12-01; просмотров: 1584;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.002 сек.