Підготовка до захисту кваліфікаційної роботи

Згідно з регламентом студент зобов’язаний подавати кваліфікаційну роботу науковому керівникові на першу перевірку частинами у встановлені строки. У разі недодержання студентом календарного графіка виконання кваліфікаційної роботи керівник бакалаврської програми, за поданням наукового керівника кваліфікаційної роботи, має право звернутися до директора КЕІ ДВНЗ «Криворізький національний університет» з пропозицією відрахувати студента як такого, що не виконує навчальний план.

Після завершення написання роботи студент подає кваліфікаційну роботу науковому керівникові для одержання від нього письмового відгуку з оцінкою дослідження. На завершену роботу науковий керівник робить і підписує відгук, в якому відбиваються:

- характеристика кожного розділу роботи;

- рівень застосування автором сучасних мов програмування, технологій доступу до баз даних ADO та ADO .NET;

- якість програмування та застосування алгоритмів;

- недоліки.

Зразок структури змісту відгуку наукового керівника наведено в додатку Е.

Кваліфікаційна робота, підписана автором, з письмовим відгуком наукового керівника подається завідувачу випускаючої кафедри.

Керівник бакалаврської програми вирішує питання про допуск студента до захисту, роблячи відповідний запис на титульному аркуші кваліфікаційної роботи.

У разі невідповідності кваліфікаційної роботи вимогам даних рекомендацій керівник може не допустити студента до захисту.

Рішення керівника бакалаврської програми про недопущення студента до захисту має бути затверджене на засіданні кафедри.

Зовнішню рецензію на кваліфікаційної роботу може зробити висококваліфікований фахівець, який спеціалізується на розв’язанні проблем, споріднених з темою роботи. Рецензентами кваліфікаційної роботи можуть бути фахівці з підприємства (установи)—бази практики або викладачі інших вузів чи інших кафедр інституту.

Зовнішня рецензія має містити ґрунтовний аналіз і диференційовану оцінку якості кваліфікаційної роботи бакалавра. Зразок структури рецензії вміщено в додатку Ж.

 








Дата добавления: 2014-12-01; просмотров: 699;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.