Кваліфікаційна робота БАКАЛАВРА, її мета і завдання

 

Кваліфікаційна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра з напряму підготовки «Програмна інженерія» – це самостійне дослідження, виконане студентом на завершальному етапі навчання.

Мета кваліфікаційної роботи – продемонструвати вміння та навички студента з розробки прикладного програмного забезпечення з використанням сучасних мов програмування, таких як Visual C++, Visual C# .NET, PHP, ASP .NET, технологій COM, DCOM, ADO, ADO .NET, програмування комп’ютерної графіки за допомогою відкритої графічної бібліотеки OpenGL, а також роботу з базами даних MySQL, SQL Server.

Робота є комплексною. При розробці програмного забезпечення повинен бути задіяний наступний інструментарій:

1. Visual C++ на основі бібліотеки MFC. Для обробки баз даних використати технологію ADO, для роботи з тривимірною графікою – бібліотеку OpenGL.

2. Visual C# .NET для розробки додатку Windows Forms. Для обробки баз даних використати технологію ADO .NET.

3. PHP, ASP .NET.

Ступінь використання даного інструментарію визначається побажаннями студента та наукового керівника в залежності від поставленої задачі та вподобань студента.

Можливою є також розробка окремих, непов’язаних між собою, задач з метою демонстрації вмінь та навичок з окремого розділу програмного забезпечення.

Працюючи над кваліфікаційною роботою, студент має засвоїти навички постановки проблеми та обґрунтування її актуальності, формулювання мети і завдань дослідження, побудови логічного плану і оптимальної структури дослідження, роботи з літературними джерелами та статистичною інформацією, створення баз даних, розробки комплексного програмного забезпечення, обґрунтування власних узагальнень, висновків і пропозицій.

Основні завдання кваліфікаційної роботи:

- аналіз та узагальнення матеріалу з обраного напряму дослідження;

- розробка та оцінка альтернативних підходів до вирішення визначених проблем;

- створення алгоритмів, баз даних для вирішення поставлених задач;

- розробка комплексного програмного забезпечення з використанням сучасного інструментарію (Visual C++ (ADO, OpenGL), Visual C# .NET (ADO .NET), PHP, ASP .NET);

- обґрунтування запропонованих рішень;

- підготовка доповіді та наочних матеріалів, що передають основний зміст роботи та пропозиції автора, з подальшим їх публічним захистом.

 

 








Дата добавления: 2014-12-01; просмотров: 1175;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.