Автоматизація обліку грошових коштів і фінансово- розрахункових операцій

 

 

У конфігурації «1С: Бухгалтерія для України 8» реалізовано облік руху готівкових і безготівкових коштів і валютних операцій, підтримується введення та друк платіжних доручень, прибуткових і видаткових касових ордерів. Автоматизовано операції по розрахунках з постачальниками, покупцями й підзвітними особами, внесення готівки на розрахунковий рахунок і одержання готівки по грошовому чеку, придбання й продаж іноземної валюти. При відображенні операцій суми платежів автоматично розбиваються на аванс і оплату. На підставі касових документів формується касова книга встановленого зразка.

Облік розрахунків з постачальниками й покупцями можна вести в гривнях і іноземній валюті. Курсові різниці по кожній операції розраховуються автоматично. Розрахунки з контрагентами можна вести за договором у цілому або із вказівкою конкретних документів розрахунків. Спосіб ведення розрахунків визначається окремо для кожного договору.

Основні команди для здійсненні розрахунково – касових операцій розташовані у меню Банк и каса. Операції розрахункового характеру тісно зв’язані з документами руху товарно-матеріальних цінностей з м. Основная деятельность, які були розглянуті у розділі 5.

 

 








Дата добавления: 2014-12-22; просмотров: 2416;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.