Індивідуальний трудовий договір

І.т.д. – угода між працівником і власником підприємства, установи, за якою працівник зобов’язується виконувати роботу, визначену цією угодою, з підляганням внутрішньому трудовому розпорядку, а власник підприємства зобов’язується виплачувати працівникові зарплату і забезпечувати умови праці, необхідні для виконання роботи і передбачені законодавством про працю.

Укладення: Договір може укладатися безстроково, на термін, для виконання певної роботи, а також на сезонній та тимчасовій основі. Укладається в письмовій та усній формах. Укладення оформлюється наказом, але якщо наказу нема, а працівник почав працювати, то договір також вважається укладеним. При укладенні договору може бути обумовлене угодою сторін випробування для виявлення придатності працівника для виконання даної роботи. При цьому випробувальний термін не має перевищувати трьох, а за погодження профспілки – 6 місяців. При укладанні договору роботодавець має право вимагати представлення йому трудової книжки, паспорту, ідентифікаційного коду, диплом; і не має права вимагати документів щодо національності, походження тощо.

Виконання: Робітник виконує тільки роботи, передбачені договором, і може бути переведений на іншу роботу тільки за власної згоди. Робітник в праві вимагати забезпечення належних умов праці, вчасної її оплати та ін., якщо ін. передбачено договором.








Дата добавления: 2014-12-20; просмотров: 3875;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.