Об’єктів залізничного транспорту.

  Станції, парки, колії Освітленість не менше, ЛК Площа, на якій нормована освітленість.
                    Сортувальні і великі дільничні станції: 1) колії і горловини парків приймання і відправлення 2) колії насування складу на гірку 3) ділянка розчіплювання   4) вершина і спускна частина гірки   5) сортувальні колії   6) хвостова горловина сортувального парку 7) витяжні колії   Вантажні двори 1) відкриті механізовані склади 2) місця виконання вантажно-розвантажувальних робіт 3) відкриті і криті вантажні платформи, вантажні склади, сортувальні платформи і рампи вантажних складів 4) склади сипких і навалювальних вантажів, вантажно-розвантажувальні естакади 5) приймально-відправні колії і горловини великих вантажних станції так само інші вантажні станції   Великі залізничні мости   Пасажирські платформи станції з інтенсивним розміром пасажиропотоку.   Пасажирські платформи станції зі середнім розміром пасажиропотоку Так само в період відсутності поїздів   Пасажирські платформи з малим розміром пасажиропотоку   Пішохідні мости зі сходами, трапи, для переходів                                             Горизонтальна на поверхні землі. Так само. Вертикальна, уздовж осі колії на рівні 1м від поверхні землі. Вертикальна, уздовж осі колії на рівні 3м від поверхні землі і горизонтальна на поверхні землі. Горизонтальна на поверхні землі. Так само. Так само.     На рівні землі. Горизонтальна по висоті вантажів. Горизонтальна на рівні підлоги складу, платформи.   Горизонтальна на рівні вантажу і землі. Горизонтальна на рівні головки рейки. Так само.   Так само.   Горизонтальна на рівні платформи.   Так само.   Так само.   Так само.     Горизонтальна на поверхні настилу і сходинках.

 

 

Виробничий шум.

 

Виробничий шум – це сукупність несприятливих звуків, що передаються на людину і викликають неприємні суб’єктивні відчуття, знижують працездатність та, в окремих випадках, порушення стану здоров’я.

 

Класифікація шуму.

В залежності від частоти : низькочастотний (до 300 Гц); середньочастотний (300-800 Гц); високочастотний (більше 800 Гц); інфразвук (менше 16-20 Гц); ультразвук (більше 20000 Гц);

В залежності від спектру : тональний шум, в якому відчутні звуки певної частоти; широкосмугий, в якому присутні звуки різних частот.

В залежності від часу : постійний; непостійний.

Постійним називають шум, рівні звуку якого протягом робочого дня (робочої зміни) змінюються у часі не більше ніж на 5 дБ.

Непостійним вважається шум, рівні звуку якого протягом робочого дня (робочої зміни) змінюються у часі більше ніж на 5 дБ.

Непостійний шум поділяється на коливальний, перервний і імпульсний шуми.








Дата добавления: 2016-12-08; просмотров: 520;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.