Зварювальні верстати

Види верстатів для зварювання ПВХ профілю:

· Зварювальний одноголовий верстат. Використовується в цехах, з продуктивністю не більш 1000-1500 кв.м.в міс.

· Двухголовочный зварювальний верстат. Із зростанням обсягів виробництва, слід придбати. При цьому Ваш «старий» одноголовий верстат теж знадобиться, для виробництва нестандартних конструкцій і т.п.

· Четырехголовочный зварювальний верстат. Продуктивний верстат, за умови, що використовується в складі автоматизованої лінії.

Зачисні верстати

Після зварювання, нам необхідно видалити наплав, для виконання цієї операції можуть застосовуватися різні інструменти та верстати. Зачистка здійснюється з трьох сторін, ми повинні зачистити дві лицьові поверхні і зачистити торець.

Види углозачистных верстатів та інструменту:

· «Стамеска». Застосовується в основному при зачистці лицьових поверхонь нестандартних конструкцій (кут не дорівнює 90гр.). Застосування можливе поки шов ще теплий.

· Ручний пристрій для односторонньої зачистки лицьової поверхні. Найбільш дешевий варіант. До нього ще треба придбати машинку для зачищення з торців.

· Пневматичні зачисні машинки. Застосовуються на малих виробництвах. Найбільш дешевий варіант. «Велика» застосовується для зачищення лицьової поверхні, «маленька»-торцевого.

· Пневматичний пристрій для односторонньої зачистки нестандартних конструкцій. Дозволяє забезпечити високу якість зачистки нестандартних конструкцій. До нього ще треба придбати машинку для зачищення з торців. Для зачистки прямокутних вікон застосовувати його не зручно.

· Пневматичний верстат для 2-х сторонньої зачистки лицьових поверхонь. Бувають стаціонарні і настільні. До нього ще треба придбати машинку для зачищення з торців. Застосовується коли «не вистачає грошей» на верстат для тристоронньої зачистки.

· Стаціонарний верстат для тристоронньої зачистки зварних швів з 1 фрезою. Зачисні ножі обробляють лицьові поверхні, а спеціальна фреза (надається постачальником профілю) обробляє кут з торця. Для обробки серії профілів 1 фрези не достатньо, тому верстат обов'язково повинен мати функцію швидкої зміни фрез. Застосування верстата зручно, якщо Ви працюєте більше ніж на 2-х системах профілів. Але при цьому, Ви кожен раз змінюєте фрезу.

· Стаціонарний верстат для тристоронньої зачистки зварних швів з двома фрезами. В залежності від типу профілю (рама, стулка), Ви вибираєте фрезу для обробки. Застосування верстата виправдано, якщо Ви працюєте тільки на одній системі профілів.

· Стаціонарний верстат для тристоронньої зачистки зварних швів з 4-ма фрезами. В залежності від виду профілю, Ви вибираєте для обробки одну з чотирьох фасонних фрез. Оптимально, якщо Ви працюєте на 2-х системах профілів. Додатковою опцією (зручною, але досить дорогий) може бути можливість фрезерування пазів під ущільнення.

· Зачисний верстат з ЧПУ. Проводиться Зачистка дисковою фрезою за програмою. Пам'ять машини дозволяє зберігати до тисячі типорозмірів профілів.

· Автоматичні станції зачистки. Інтегруються до складу автоматичних ліній зварювання-зачистки.

Штапикорезы

Різати штапик можна і на звичайному маятникової пилки (так роблять на дрібних виробництвах), але в силу специфіки різу, на пилці це робити довго і незручно. Тому для обробки цього виду профілю застосовуються спеціальні пилки для різання штапика. Стаціонарний штапикорез комплектується рольгангом і спеціальної штангою для зняття розмірів».

· Види штапикорезов. (розташовані в порядку зростання продуктивності):

· Портативна пила для різання штапиків.

· Стаціонарний штапикорез з ручною подачею пилкових дисків.

· Стаціонарний штапикорез з автоматичною подачею пильних дисків

Стенд скління контролю :На останньому етапі складання віконної конструкції ми встановлюємо в раму і стулку склопакет, регулюємо фурнітуру. Цю операцію зручно виконувати на стенді скління та контролю. Для невеликих виробництв, на купівлю стенду скління можна заощадити.

· Види стендів скління (розташовані в порядку зростання продуктивності):

· Стенд скління без вертикального підйому.

· Стенд скління з вертикальним підйомом.

Функція вертикального підйому (як правило, на 500 мм), дозволяє підняти конструкцію для більш








Дата добавления: 2016-10-17; просмотров: 577;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.