VaryflexV2 Carton. Картон

Varyflex V2 Carton – cпециальная генерация машины, предназначенная для производства упаковки из картона. Отвечает требованиям производства фармацевтической упаковки, косметики и парфюмерии, упаковки сигарет, кондитерских изделий и других товаров массового спроса. Платформа является прекрасным решением для производителей упаковки, работающих в сегменте традиционного листового офсета, где короткие тиражи означают отсутствие рентабельности. Varyflex V2 Carton позволяет работать с тиражами, экономически неэффективными для листового офсета. Возможна работа из рулона в рулон, из рулона в лист или из рулона в заготовку, с выкладом на стол или в стопу с последующим подсчетом заготовок. Благодаря кассетной конструкции секций высечки, вырубки и поперечной резки есть возможность их подготовки к работе в режиме off-line.

VaryflexV2 Combination. Универсальная.

Платформа Varyflex V2 Combination допускает использование всех доступных в настоящее время коммерческих печатных технологий. Это позволяет типографиям успешно конкурировать в сегменте продукции с высокой добавленной стоимостью. Стандартизированный пресс и печатный процесс, низкая стоимость пластин, точное управление цветом – основные характеристики офсетных печатных секций, устанавливаемых на Varyflex V2 Combination. Выдающиеся стандарты печати и отделки Varyflex V2 Combination помогут производителям упаковки перейти в уникальную область сочетания коротких тиражей, рентабельности и высокого качества.

Tissue Converting.

Omet предлагает комплексное решение по оборудованию для производства салфеток и полотенец из бумажных и нетканных материалов из рулона в готовое изделие .

TV 502 модель с вакуумной фальцовкой . Оборудование обеспечивает широкий ассортимент видов фальцовки в автоматическом режиме . TV 502 предназначена для различных материалов и для производства широкого спектра продукции : салфетки с печатью , медицинская салфетка и полотенца , ветошь для уборки и др. Гарантированное качество с великолепной печатью до 8 цветов .

TV 503

идеальное решение для производства салфеток разных типоразмеров и фальцовок как с печатью , так и без нее. Типы сложения : (1/4, 1/8, 1/6, ) . Печать от 1 до 6 цветов , быстрая замена работ, что выгодно для коротких тиражей. Линии оснащаются автоматическим трансфером для передачи упаковок в упаковщик .

TV 505 - лучший выбор для высококачественной печати в линию с конвертингом салфеток и продукции из нетканных материалов. Благодаря сервоприводной технологии вкаждой печатной секции TV 505 дает максимальную гибкость и бесшумность производства , минимальное обслуживание узлов , минимум отходов на приладке и превосходное качество печати .

TV 840 Easy гибкая и высокопроизводительная линия для производства салфеток. Производительность свыше 4,000 салфеток в минуту с различной фальцовкой и разными форматами. Линия полностью автоматизирована и гарантирует абсолютную точность тиснения, печати и вальцовки в независимости от материла.

TV 841 SL HS -

эргономичная модель с простым управлением и компактным дизайном. Функция пререгистра секции тиснения сокращает время на запуск и отходы в брак. Производительность до 50 м/мин с получением свыше 5,600 салфеток /мин в комбинировании с автоматическим трансфером.  

AS 2600 -оборудование для повышения рентабельности продукции при производстве бумажных полотенец с разной фальцовкой.(для 1 или 2-х слойных материалов) Новая технология Fasten Pack - склейка хвоста 1-й упаковки с началом второй - значительное преимущество для потребителя , обеспечивая высокую производительность (до 18,000 полотенец /мин) .

Тема 4.«Устаткування для закладів громадського харчування»

Торгово-технологічне устаткування залежно від його призначення можна поділити на декілька груп:механічне; теплове; холодильне; навантажувально-розвантажувальне; торгове.

Механічне устаткування охоплює машини, призначені для механічної або гідромеханічної дії на об'єкти. До них належать: машини для обробки картоплі та овочів, риби, м'яса, приготування тіста та кремів, нарізування хліба й гастрономічних продуктів, миття столового посуду і начиння, а також універсальні машини з комплектом механізмів, що знімаються.

Теплове устаткування призначене для теплової обробки продуктів. До нього відносять:

1) плити, що працюють на різних видах енергоносіїв (тверде, рідке, газоподібне паливо, електроенергія);

2) апарати для готування їжі: казани, автоклави, пароварильні апарати, апарати для смаження й випічки (шафи для смаження, печі, сковороди, фритюрниці, грилі тощо), шашликові апарати, кип'ятильники, водонагрівачі, кавоварки, апарати для теплової обробки продуктів у полі надвисокочастотних електромагнітних коливань та інфрачервоного випромінювання;

3) допоміжні теплові апарати, зокрема марміти, теплові стійки, термоси, термоконтейнери, лінії прилавків самообслуговування;

4) модульне теплове устаткування для обслуговування за методом "шведського столу".

Холодильне устаткування призначене для зберігання продуктів, що швидко псуються, при низькій температурі. Воно охоплює: стаціонарні холодильні камери, збірно-розбірні холодильні камери, холодильні шафи, прилавки, прилавки-вітрини, охолоджувані торгові автомати.

Навантажувально-розвантажувальне устаткування призначене для механізації навантажувально-розвантажувальних робіт. До цього виду устаткування відносять: роликові доріжки, чи електроталі, ліфти, самохідні візки, навантажувачі, стрічкові, пластинчасті, роликові конвеєри та інші засоби механізації.

Торгове устаткування призначене для прийому і продажу сировини, готової продукції, розрахунку з покупцями. У сфері харчування також застосовуються ваги, контрольно-касові апарати, торгові апарати та комп'ютери.

Вакуумне обладнання

 

Вакуумне обладнання використовується і для приготування, і для зберігання їжі.

Вакуумне обладнання можна назвати революційною технікою, яка поміняла звички ресторанних кухарів. Таке обладнання надає великі можливості для забезпечення високої якості страв, для різноманітності меню. Використання в ресторанному бізнесі вакуумного устаткування дозволяє значно підвищити рівень обслуговування в ресторані.

1) Навіть якщо ресторанна кухня перевантажена, стандартна якість страв залишається високим.

2) Обслуговування гостей значно прискорюється.

3) Можна значно збагатити меню.

4) Продукти довго зберігають свої органолептичні властивості.

5) Всі інгредієнти для страв (риба, порційні свіжі овочі) можна готувати заздалегідь і довго їх зберігати

Піч низької температури

 

Піч низької температури це електричний пристрій, в якому їжа готується при низькій температурі (121 градус).

Приготування їжі відбувається за наступним принципом: усередині продукту встановлюється зонд, який визначає його внутрішню температуру. Коли температура досягає певного рівня, піч низької температури починає працювати за принципом термостата - відбувається автоматична установка режиму зберігання продукту при певній постійній температурі.

Піч низької температури використовується для приготування риби, червоного м'яса, овочів. Застосовується піч і для розігрівання їжі.

1) Піч низької температури допомагає планувати роботу ресторану. Наприклад, якщо назавтра замовлений банкет, страви можна приготувати сьогодні - в печі низької температури вони зберігають всі якості і будуть рівні свіжоприготованим продуктам.

2) Жири не підгорає, їжа зберігає свій аромат і смак.

3) Немає димовидалення.

4) Економічність з енергетичної точки зору.

5) М'ясо в такій печі втрачає на 25 відсотків менше ваги, ніж при готуванні при інших технологіях.

Пароконвекційні печі (пароконвектомати)

 

Пароконвектомати можуть працювати в різних режимах. З їх допомогою можна варити їжу, смажити, готувати на пару і розігрівати блюда.

Управління пароконвекційні піччю відбувається двома способами:

- електронним (комп'ютерним)

- електромеханічним.

Пароконвекційні піч працює в різних температурних режимах - від 40 до 300 градусів. Залежно від способу приготування їжі задається змінний коефіцієнт вологості.

1) Пароконвекційні печі мають великий асортимент моделей різного габариту і типу використання. Це дозволяє використовувати їх в ресторанних кухнях різного розміру.

2) Прості в експлуатації.

3) Зручні в догляді.

4) Мала забрудненість усередині печі і меншу кількість виділюваного диму.

5) Енергетична економічність.

6) Мала втрата ваги продуктів і менша їх обезвожіваемость.

7) У порівнянні з традиційними печами - низька температура приготування їжі.

8) Швидкий перехід в різні режими роботи.

9) Можна використовувати і для приготування різних продуктів, і для випічки кондитерських виробів.

Пристрій швидкого охолодження продуктів.

 

Пристрій швидкого охолодження продуктів - своєрідний холодильник. У ньому використовується примусова вентиляція, яка гарантує швидке охолодження.

Температура охолодження - мінус 18 градусів.

Оснащене зондом з дисплеєм, яке вимірює температуру усередині продукту.

Пристрій швидкого охолодження продуктів застосовується не тільки для швидкого охолодження продуктів, але і для попереднього приготування кондитерських виробів і страв, які потім зберігаються при низькій температурі.

У США з початку 1980-х років, наприклад, це обладнання для кухні ресторану було обов'язковим придбанням - без нього не можна було отримати ліцензію на відкриття закладу громадського харчування.

1) Відсутність органічних змін продукту - кольору, смаку, втрати ваги.

2) Відсутній ризик бактеріального зараження.

3) Швидке охолодження в порівнянні з температурою навколишнього середовища (в 6-7 разів).

Індукційні плити.

 

Принцип роботи індукційної плити - створення наведеного струму в металевому посуді з їжею змінним магнітним полем. Енергія передається безпосередньо в місці торкання посуду з поверхнею плити зі склокераміки. Решта поверхню індукційної плити залишається холодною.

Індукційна плита оснащена електронним пристроєм з високою точністю (до 1 градуса Цельсія) для регуляції температури. Температура може змінюватися майже миттєво.

1) Скорочення ризику опіків.

2) На індукційній плиті їжа не пригорає.

3) Створюються більш комфортні умови праці для співробітників кухні в ресторані, адже їх робоче місце не таке жарке.

4) Особливо зручна для застосування в ресторанах a la carte.

5) Індукційна плита відключається, як тільки посуд з неї знімається - це дозволяє уникнути втрати тепла.

6) У порівнянні із традиційною електричною плитою, скорочуються витрати електроенергії. Енергія витрачається пропорційно розміру посуду.








Дата добавления: 2016-10-17; просмотров: 625;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.016 сек.