Збереження документів

Як тільки Ви добавите до папки другий документ, то рядок із назвою першого документа перетвориться в “Документи: 2”. Тут число 2 ‒ це кількість збережених документів у папці.

Як тільки Ви натисните один раз лівою кнопкою миші на цьому елементі папки, то на Робочому Столі з’явиться перелік із двох документів.

Ви можете викликати тексти документів з переліку на екран подвійним натисканням лівої кнопки миші на обраному документі в переліку.

З цим переліком можна робити ті ж операції, що і з будь‒яким переліком у системі.

Збереження переліків

При збереженні переліку в папці система перепитує: “Занести у папку перелік з... документів?”. Натисніть кнопку “Так”.

Із збереженим переліком можна робити ті ж самі дії, що і зі звичайним.

Збережені переліки в папках можна порівнювати один з одним.

Збереження великих переліків

Якщо Ви спробуєте розмістити в папці занадто великий перелік, то система попередить Вас про неможливість даної операції. При підтвердженні збереження переліку документів, він скорочується до максимально припустимої кількості документів у переліку при збереженні в папці. Максимальну кількість документів у переліку при збереженні в папці можна змінювати. Для цього в Головному Меню виберіть пункт “Сервіс”, у ньому ‒ команду “Загальні настройки”. Висвітиться вікно, у якому можна визначити декілька загальних настроювань системи. Одна з таких ‒ це “Максимальна кількість документів, доданих до папки”. Звичайно максимальна кількість визначена в 300 документів. При бажанні Ви можете його збільшити або зменшити.

Якщо при збереженні система попереджує про те, що неможливо занести до папки кількість документів, що перевищує відповідний параметр, визначений у “Загальних настройках”, то треба відмовитися від операції збереження, потім параметр “Максимальна кількість документів, доданих до папки” збільшити, а потім повторити операцію збереження переліку в папку.

Чим більша кількість документів у переліку, тим довше зберігається перелік.

Примітка. При роботі з будь‒яким класифікатором системи є можливість зберігать добірки документів будь‒якого рівня класифікатора (т.з. “вузли” класифікатора). Для цього достатньо у вікні класифікатора підвести курсор миші до будь‒якої його гілки, натиснути ліву кнопку миші та пересунути “вузел” в будь‒яку папку в лівій панелі системи. При цьому в папці збережений “вузел” класифікатора буде у вигляді переліку документів, які відносяться до обраної гілки класифікатора.








Дата добавления: 2016-03-04; просмотров: 652;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.