Про проведення інвентаризації

У зв'язку з підготовкою до складання річної фінансової звітності, керуючись положеннями Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» від 16.07.99 р. № 996-ХІV, По­рядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 р. №419, Інструкції з інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів і документів та розрахунків, затвердженої на­казом Міністерства фінансів України від 11.08.94 р. № 69, а також іншими нормативними докумен­тами, що регулюють порядок проведення інвентаризації, з метою підтвердження правильності й достовірності відображення даних у річній фінансовій звітності

НАКАЗУЮ:

1. Провести повну інвентаризацію активів та зобов'язань підприємства з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 1 грудня 201. року з обов'язковим скла­данням відповідних інвентаризаційних описів. Інвентаризацію провести в такі строки:

а) товарно-матеріальних цінностей, незавершеного виробництва та готової продукції — з 1 по 9 грудня 201. року;

б) грошових коштів у касі, грошових документів, цінних паперів та інших цінностей — 1 грудня 201. року;

в) бланків суворої звітності — 1 грудня 201. року;

г) основних засобів, нематеріальних активів, інших необоротних матеріальних активів, у тому числі прийнятих і переданих у тимчасове користування, —з 1 по 14 грудня 201. року;

д) розрахунків з покупцями, постачальниками, іншими дебіторами та кредиторами —з 1 по 9 грудня201. року;

є) витрат майбутніх періодів, забезпечень майбутніх витрат і платежів, інших статей, що обліко­вуються на балансі та на позабалансових рахунках, — з 1 по 5 грудня 201. року.

2. Контроль за проведенням інвентаризації покласти на постійно діючу інвентаризаційну комісію, склад якої затверджено наказом від 14.01.201. р. № 3.

3. Для проведення інвентаризації призначити робочу інвентаризаційну комісію у складі:
голова комісії — начальник відділу збуту Кушнір О. Н.;

члени комісії:

економіст Ріжко Л. Д.;

менеджер зі збуту Колодій Н. С;

товарознавець Патер В. Г.

4. Інвентаризацію провести у присутності матеріально відповідальних осіб:
завідувача складу Федьків С. Н.;

комірника Алексєєвої І. В.;

касира Білан Т. Н.

5. Головному бухгалтеру Чижовській Н.Г. перед початком інвентаризації забезпечити членів робочої комісії інвентаризаційними описами у необхідній кількості.

6. Матеріально відповідальним особам усі документи про рух матеріальних цінностей, їх списання та матеріальні звіти подати до бухгалтерії до 30.11.201. р.

7. Бухгалтерії до початку інвентаризації провести обробку всіх документів про надходження й ви­дачу матеріальних цінностей та зробити відповідні записи в реєстрах аналітичного обліку.

8. Робочій інвентаризаційній комісії:

—узяти розписки від матеріально відповідальних осіб до початку інвентаризації про подання до бухгалтерії всіх прибуткових і видаткових документів на товарно-матеріальні цінності;

—провести інвентаризацію основних засобів, нематеріальних активів, інших необоротних мате­ріальних активів, малоцінних і швидкозношуваних предметів, товарно-матеріальних та інших мате­ріальних запасів, бланків суворої звітності, розрахунків, грошових коштів за місцем їх знаходження шляхом підрахунку, зважування, обмірювання за участі матеріально відповідальних осіб, на збері­ганні в яких такі цінності перебувають;

—у триденний строк після закінчення інвентаризації відповідно до графіка, установленого п. 1 цього наказу, надати постійно діючій інвентаризаційній комісії протокол засідання комісії.

9. Постійно діючій інвентаризаційній комісії до 22.12.201. р. розглянути результати інвентариза­ції та надати пропозиції щодо впорядкування приймання, зберігання та відпуску матеріальних цінностей, поліпшення обліку і контролю за їх збереженням. Протокол подати на затвердження керівнику підприємства.

10.Заступнику директора Гладію А. Ф. ознайомити зі змістом наказу голів, членів інвентари­заційних комісій та матеріально відповідальних осіб під підпис.

11. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Директор Москаль Ю.М. Москаль

 

З наказом ознайомлені:

 

Заступник директора Гладій А. Ф. Гладій

21.11.201.

Головний бухгалтер Чижовська Н.Г.Чижовська

21.11.201.

Начальник відділу збуту Кушнір О. Н. Кушнір

21.11.201.

Економіст Ріжко Л. Д. Ріжко

21.11.201.

Менеджер зі збуту Колодій Н. С. Колодій

21.11.201.

Товарознавець Патер В. Г. Патер

21.11.201.

Завідувач складу Федьків С. Н. Федьків

21.11.201.

Комірник Алексєєва І. В. Алексєєва

21.11.201.

Касир Білан Т. Н. Білан

21.11.201.

 

 

 

 








Дата добавления: 2016-01-16; просмотров: 603;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.006 сек.