Сигнали зменшення швидкості.

Жовтим розгорнутим прапором вдень і жовтим вогнем ручного ліхтаря вночі – «Дозволяється рух із швидкістю, що вказана у попередженні чи у наказі начальника залізниці, а при відсутності цих вказівок – із швидкістю не більше 25 км/год» (мал..4).

Жовтий вогонь ручного ліхтаря застосовується тільки у межах станції. При відсутності вночі ручного ліхтаря з жовтим вогнем сигнал зменшення швидкості на станції може подаватися повільним рухом вгору і вниз ручного ліхтаря з прозоро-білим вогнем (мал..5).

Сигнал зменшення швидкості на перегоні вночі в усіх випадках повинен подаватися тільки повільним рухом вгору і вниз ручного ліхтаря з прозоро-білим вогнем (мал..5).

При випробуванні автогальм подаються сигнали:

§ вимога машиністу провести пробне гальмування (після усного попередження): вдень – піднятою вертикально рукою; вночі – піднятим ручним ліхтарем з прозоро-білим вогнем (мал..6). Машиніст відповідає одним коротким свистком локомотива та приступає до гальмування;

§ вимога машиністу відпустити гальма: вдень – рухами руки перед собою по горизонтальній лінії; вночі – такими ж рухами ручного ліхтаря з прозоро-білим вогнем (мал..7). Машиніст відповідає двома короткими свистками локомотива та відпускає гальма.

Мал..4 Мал..5

Мал..6

Для передачі вказівки для випробування автогальм можуть застосовуватися радіозв’язок або пристрої двостороннього паркового зв’язку.

Мал..7

 








Дата добавления: 2015-12-08; просмотров: 1672;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.