Практичне заняття № 2 – 2 год. 7. Побачивши, що у магазині чоловічого одягу продавець була зайнята упакуванням купленого покупцем товару

План

7. Побачивши, що у магазині чоловічого одягу продавець була зайнята упакуванням купленого покупцем товару, Мотрюк на очах у громадян взяв з прилавка піджак вартістю 230 гривень і швидко вийшов. Покупці сказали про це продавцеві. Через півгодини співробітники міліції затримали Мотрюка біля трамвайної зупинки. Дайте кримінально-правову оцінку діям Мотрюка. Відповідь поясніть.

8. Робітник Липко, працюючи на ткацькій фабриці, заховав під одяг 4 метри тканини вартістю 480 гривень, яку намагався пронести через прохідну. Це помітив охоронець Гаркуша і зупинив Липка для перевірки. Останній вчинив опір, пов'язаний з насильством, яке не було небезпечним для життя і здоров'я, намагався втекти з території фабрики, але був затриманий іншими робітниками. Дайте кримінально-правову оцінку діям Липка. Відповідь поясніть.

9. На трамвайній зупинці Хлівський зірвав з голови Тюгіна шапку з цінного хутра вартістю 1000 гривень і побіг. Потерпілий повідомив про це працівників міліції, які на автомобілі через певний час наздогнали Хлівського. Той кинув шапку і намагався перелізти нерез паркан,але був затриманий. Дайте кримінально-правову оцінку діям Хлівського. Відповідь поясніть.

10. Брати Анатолій і Борис Грущенки проникли у квартиру Авдюшко з метою вчинення там крадіжки. Коли вони почали шукатигроші, в кімнату зненацька зайшла господиня. Побачивши її, Анатолійвтік, а Борис декілька разів вдарив потерпілу в обличчя, заподіявши їйсередньої тяжкості тілесні ушкодження. Він обшукав кишені потерпілої та, не знайшовши грошей, вийшов з будинку. Дайте кримінально-правову оцінку діям кожного з братів Грущен-ків. Відповідь поясніть.

11. Маючи при собі фінські ножі, Забуга і Волхов, скориставшись відсутністю сторожа, розбили вікно вітрини магазину та проникли в приміщення, де взяли 5 пляшок вина на загальну суму 40 гривень. Коли вони почали виходити з магазину, з'явився сторож, який зробив спробу їх затримати і вилучити крадене. Тоді вони наставили на нього ножі, пригрозили вбивством і зникли із пляшками вина. Дайте кримінально-правову оцінку діям Забути та Волхова. Відповідь поясніть.








Дата добавления: 2015-09-11; просмотров: 1366;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.