Тема 26. Злочини проти власності. Практичне заняття № 1 – 2 год.

Практичне заняття № 1 – 2 год.

План

1. Корзун здійснив напад на Туманова з метою заволодіння його грошима. Туманов учинив опір. Тоді Корзун наніс йому декілька ударів ножем у груди, а потім обшукав Туманова. Нічого не знайшовши, Корзун зник з місця події. Від отриманих поранень Туманов зразу помер. Дайте кримінально-правову оцінку діям Корзуна. Відповідь поясніть.

2. Зубов прийшов у гості до свого приятеля Павлюка, але останнього вдома не було. Знаючи про те, в якому місці Павлюк ховає ключвід квартири, Зубов вирішив зайти та зачекати його. Перебуваючи уквартирі. Зубов побачив шкіряне пальто вартістю 1500 гривень і прийняв рішення вкрасти його. Зубов одягнув пальто і вийшов з квартирина вулицю, де одразу був затриманий дільничним інспектором міліції. Дайте кримінально-правову оцінку діям Зубова. Відповідь поясніть.

3. Водій Лазько на підставі товарно-транспортної накладної переконання останньої ходки він викрав сільськогосподарської продукції на суму 1600 гривень. Дайте кримінально-правову оцінку діям Лазька. Відповідь поясніть.

4. Вихідного дня раніше судимий за грабіж Філонов, розбивши вікно, проник в приміщення дитячого садку з метою крадіжки. Оглянувши кімнати, Філонов нічого цікавого для себе не знайшов, і залишаючи приміщення, прихопив з собою кухонний ніж вартістю 10 гривень. Дайте кримінально-правову оцінку діям Філонов. Відповідь поясніть.

5. Зламавши двері, Овчаренко проник вночі до церкви, звідки викрав три ікони XVIII століття. Ці ікони напередодні подарував церкві місцевий бізнесмен, придбавши їх на аукціоні за 35000 гривень. Дайте кримінально-правову оцінку діям Овчаренка. Відповідь поясніть.

6. Працівник КСП "Дружба" Щур за дорученням підприємства продавав на базарі кавуни. При цьому він самовільно підвищив ціну понад встановленої в товарно-транспортних документах. Після реалізації кавунів, Щур звітував касі підприємства сумою вартості кавунів за ціною, встановленою в товарно-транспортних документах, а отримані ним надлишки у сумі 800 гривень, обернув у свою власність. Дайте кримінально-правову оцінку діям Щура. Відповідь поясніть.








Дата добавления: 2015-09-11; просмотров: 935;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.