Студентські стипендії

 

Стипендії призначаються студентам вищих навчальних закладів з урахуванням їх успішності та участі в науковій роботі. Призначати стипендії уповноважені стипендіальні комісії ВНЗ.

Студенти, які навчаються на "добре" та "відмінно", а також активно приймають участь у громадському житті вищого навчального закладу отримують стипендію в установленому порядку.

Ректору ВНЗ надано право позбавляти стипендії за порушення дисципліни та наявності поточної академічної заборгованості за поданням деканів факультету. У випадку надзвичайної необхідності ректору надано право призначати одноразову допомогу.

Найбільш активні студенти, які успішно поєднують відмінне навчання з науковою роботою мають можливість отримати іменні стипендії.

Студентам, які отримали за результатами екзаменаційної сесії "відмінні" оцінки за всіма предметами, брали активну участь в громадській роботі виплачують підвищену стипендію. Студентам першого курсу вищих навчальних закладів стипендія в першому семестрі призначається у звичайному розмірі.

У другому та наступних семестрах стипендії призначаються з першого числа наступного за екзаменаційною сесією місяцем. Студенти, які отримали незадовільні оцінки та перездали екзамени за цими дисциплінами після екзаменаційної сесії, стипендії не отримують, незалежно від того, які оцінки отримано.








Дата добавления: 2015-08-14; просмотров: 580;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.