Віддалене керування

Резервне копіювання, системні журнали, керування доступом, забезпечення безпеки — це складна робота і, як і слід було очікувати, виробники програмного забезпечення не змогли пройти повз це і створили додатки, що спрощують виконання подібної роботи. У більшості випадків ці інструменти розширюють можливості утиліт, що поставляються з мережевої операційної системи. Більшість з них дають можливість виявляти і знаходити неполадки на робочих станціях і серверах мережі, а не відвідуючи особисто кожний комп'ютер. Якщо мережа настільки велика, що витрачається більше часу на ходіння від однієї робочої станції до іншої, а не на реальне обслуговування, то потрібно подумати про установку програмного забезпечення для віддаленого керування.

Нижче наведено декілька прикладів програм для віддаленого керування робочими станціями і серверами. Майте на увазі, що це лише приклади, але в жодному разі не рекомендації. І перед купівлею обов'язково оцініть якомога більшу кількість програм (відвідавши продавців, що роблять демонстрації, або пошукайте інформацію в Internet, звідкіля, до речі, можна взяти і демонстраційні версії):

· LANDesk Management Suite (Intel Corp.);

· Norton Administrator for Networks (Symantec);

· Systems Management Server (Microsoft).








Дата добавления: 2015-08-11; просмотров: 820;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.