Програмне забезпечення в якості консультанта

Зараз з'явилося багато програм для проектування і перевірки мережі. Програма перевіряє проект і попереджує про помилки (наприклад, перевищення припустимої відстані або спроба підключити персональний комп'ютер до хабу без відповідного роз’єму).

Обов'язково переконайтеся, що все нове й існуюче апаратне забезпечення, яке планується використовувати (особливо мережеві карти), сумісно з запропонованою версією мережевої операційної системи.

Не пошкодуйте часу і підрахуйте, скільки електроенергії буде споживати запропонована система. Це питання особливо актуальне, якщо мережа встановлюється в старому будинку (перевантажена мережа може стати причиною пожежі). З огляду на специфіку взаємовідносин у нашій країні, можна додати — якщо одержання електричних характеристик придбаного устаткування є складною, але розв'язуваною задачею, то одержання характеристик електромережі будинку найчастіше являє собою майже нерозв'язну проблему.

Керуючись складеним планом, спробуйте спроектувати найоптимальнішу топологію мережі і розрахувати довжину кабелю. Не забудьте також порадитися з продавцем про мережні кабелі. Сумлінний продавець може розрахувати довжину кабелю і попередити вас, якщо ви в чомусь помилилися.

Для запису рекомендацій різноманітних продавців, скористайтеся порівняльною таблицею. Вона знадобиться для створення спрощеного огляду різноманітних запропонованих продуктів та цін на них. Крім того, створення таблиці допоможе вам визначити, наскільки ви добре знаєте запропонований вам товар, у разі виникнення потреби знову звернутися до виробника і задати додаткові питання для заповнення порожніх полів таблиці.








Дата добавления: 2015-08-11; просмотров: 595;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.