Можливості Easy Trace PRO

Пакет Easy Trace PRO версії 7.99 на сьогоднішній день можна розглядати як систему, або програмний комплекс, для підготовки картографічних даних. Можливості пакету далеко виходять за перелік функцій, традиційно пропонованим пакетом-векторизатором. Easy Trace PRO дозволяє з мінімальними витратами, ще на етапі підготовки даних, виконати безліч операцій, що традиційно відносяться до функцій GIS.

Підготовка цифрових даних включає в себе:

• спеціальні інструменти цифровання і введення атрибутів;

• можливість зібрати повну векторну модель великого міста;

• збір результатів цифровання в єдине ціле;

• виконати атрибутовання всіх векторних об'єктів;

• контролювати достовірність атрибутивних даних засобами тематичного промальовування і візуалізації значень атрибутів;

Область застосування Easy Trace - насамперед, це обробка реальних матеріалів. Таких матеріалів, як ксерокопії, сильно зношені оригінали, що несуть на собі тягар багаторічних чергових змін, тобто тих, які, як правило, лягають в основу створюваних сьогодні ГІС. Як показала практика, сфера застосування пакету давно переступила за рамки, окреслені при його розробці. Варто відзначити такі сильні сторони пакету, як універсальність і ретельно опрацьовані інтерфейси редакторів і трасувальників-напівавтоматів. Універсальність пакета дозволяє успішно готувати дані для будь-яких ГІС, а зручність введення і редагування дають серйозний виграш навіть при 100% ручного цифровання!

Найближчим часом планується адаптація пакета для вирішення завдань цифровання аерофотознімків. Саме тут сильні сторони оптимізованих інструментів введення і редагування векторних даних повинні проявити себе максимально. На сьогоднішній день пакет успішно використовується для 2D - векторизації ортофотопланів.

Вимоги до Easy Trace, це насамперед:

• підтримка наскрізного циклу підготовки даних від растра до об'єднаних, атрибутивних і пройдених верифікацію векторних даних;

• здатність пакету обробляти реальні, низькоякісні і сильно зношені матеріали;

• низькі вимоги до кваліфікації операторів;

• мінімальні витрати на впровадження технології введення за допомогою Easy Trace.








Дата добавления: 2015-07-22; просмотров: 637;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.