Ресторанного господарства

 

Сучасна система автоматизації це спеціалізований комп’ютеризований комплекс програм і устаткування, який відкриває можливості щодо забезпечення ефективного управління закладами ресторанного господарства. Система автоматизації дозволяє виключити трудомісткі операції обліку, забезпечити гнучке управління ціновою політикою, персонізувати роботу з клієнтами, здійснювати безперервний моніторинг роботи усіх структур, аналізувати і прогнозувати результати діяльності закладу.

Строк окупності сучасних систем автоматизації ресторанної діяльності складає, за різними даними, від 5 до 12 місяців.

Протягом останнього десятиріччя до впровадження в діяльність ресторанного бізнесу запропонована достатньо велика кількість авторських систем автоматизації, розроблених фахівцями Росії і України. За нашим даними у ресторанному господарстві на даний час використовується більше двадцяти видів автоматизованих систем управління.

Широкого використання набули такі системи автоматизації закладів ресторанного господарства, як ”D2 System”, “Компас”, Б-52, “RKeeper”.

Система ”D2 System” у автоматизованому режимі може забезпечити керування закладами різного типу, що працюють автономно, чи входять в єдиний ресторанний комплекс. Для цього передбачені окремі, сумісні одна з одною, підсистеми:

 

D2 restaurant система керування реєстрацією і виконанням замовлень у ресторанах. Це ефективний засіб для закладів, де клієнти обслуговуються офіціантами безпосередньо за столами.
D2 fastfood система керування продажами в ресторанах швидкого обслуговування. Незамінний засіб для підприємств, де клієнти обслуговуються зі стійки кафе, бара, буфета тощо.
D2 netfood система централізованого керування …  
D2 trade система керування продажами в торговельних підрозділах закладів ресторанного господарства. Дозволяє включити в єдиний облік типові торговельні підрозділи ресторану: сувенірний кіоск, продуктовий магазин, кулінарну крамницю тощо.

 

Підсистеми “D2 System” можуть функціонувати як самостійно, так і спільно. При спільній роботі всі підсистеми обслуговує один сервер. Генеровані дані зводяться в єдину базу системи керування закладом.

Основним програмним елементом “D2 System” єпідсистема D2restaurant (рис. 1), яка поєднує:

v фронтальну частину – станції офіціанта (бармена) і касира;








Дата добавления: 2015-08-26; просмотров: 650;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.