Перелік контрольних робіт для студентів заочної форми навчання

 

Мета контрольної роботи – закріпити теоретичні знання з організації та методики аудиту в секторі загального державного управління, набути навичок роботи з різними джерелами інформації, реферативного викладу матеріалу, що вивчається, та вирішення практичних завдань виконання контрольних заходів.

Контрольну роботу виконують відповідно до навчального плану за одним з наведених варіантів завдань, який студент обирає за двома останніми цифрами номеру своєї залікової книжки згідно з табл.:

 

№ залікової книжки (дві останні цифри) Номер завдання
01 :-: 30 1 2 3 4 5 ……………….. 30
31:-:60 1 2 3 4 5 ……………….. .. 30
61:-: 85 1 2 3 4 5 ……………….. 30
86:-: 100 1 2 3 4 5 ……………….. 30

Номер залікової книжки необхідно вказати на титульній сторінці контрольної роботи. У разі відсутності цих відомостей контрольна робота повертається студенту без рецензування і не зараховується.

У процесі виконання контрольної роботи з кожного питання необхідно ознайомитися зі змістом законодавчих актів, нормативно-інструктивних документів, опрацювати спеціальну літературу (підручники, навчальні посібники тощо). На основі отриманої інформації дати стислі відповіді на поставлені питання і вирішити поставлені завдання. Оформлення контрольної роботи: титульна сторінка, відповіді та рішення, список використаної літератури. Обсяг виконаних робіт має складати 4–5 стандартних аркушів.








Дата добавления: 2015-08-26; просмотров: 548;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.