Податок на додану вартість. У разі невстановлення порушень в акті перевірки відображаються задекларовані показники та робиться запис “Перевіркою пункту № __ плану перевірки порушень не

 

У разі невстановлення порушень в акті перевірки відображаються задекларовані показники та робиться запис “Перевіркою пункту № __ плану перевірки порушень не встановлено”, що підтверджується розрахунками, які додаються до акта перевірки.

У разі виявлення порушень зазначеного питання в акті перевірки робиться запис:

“Перевіркою даного питання встановлено наступне:

підприємством в _____ місяці _______року на порушення (вказуються пункти та статті нормативно-правових актів) в результаті заниження обсягу продажу в сумі _______грн. занижено податкове (і) зобов’язання на суму____ грн. _________________________________

(вказуються первинні документи або інші документи, які зафіксовані в бухгалтерському та податковому обліку, що підтверджують наявність зазначених фактів).

 

підприємством в _____ місяці _______року на порушення (вказуються пункти та статті нормативно-правових актів) до складу податкового кредиту віднесено суму _____ грн. _________________________________________________________________________________.”

(вказуються первинні документи або інші документи, які зафіксовані в бухгалтерському та податковому обліку, що підтверджують наявність зазначених фактів).

У разі непідтвердження користування пільгою(ми) в акті перевірки робиться запис:

“Крім того, даною перевіркою встановлено неправомірне (необґрунтоване) користування пільгою по податку на додану вартість за ___квартал _______року в сумі _______ грн.

__________________________________________________________________________________________________________

(вказуються пункти та статті нормативно-правових актів, якими дана пільга передбачена, та код даної пільги відповідно Довідника пільг)

_____________________________________________________________________________

(вказується зміст порушення)








Дата добавления: 2015-08-26; просмотров: 501;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.