ТУРИСТИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ІСПАНІЇ

Тембр голоса имеет специфическое звучание у людей с нарушением слуха. Нарушен слуховой контроль. Необходим зрительный либо тактильный контроль (ощущения).

 

Звук проходит через: кость, воздух, мышечные кинестетические ощущения.

Пётр Губерина работал во Франции и в Хорватии. Придумал верботональную диагностику. С помощью специальных технических средств давалась возможность услышать звуки высокочастотные и низкочастотные. Методика Губерина применяется также для коррекции заикания, для обучения иностранному языку. Можно с её помощью контролировать устную речь.

В 50-х гг. XX века появилась кохлеарная имплантация (новые высокие технологии) – специальное устройство вживляется в улитку по 31 каналу. Человек получает возможность ощущать волны из окружающей среды.

Также развивается телекоммуникация, интернет.

ТУРИСТИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ІСПАНІЇ

Регіон, що бажає стати популярним туристичним напрямком, повинний володіти унікальними природними і культурними комплексами і пропонувати їх на туристський ринок, а також мати оптимізовану систему природокористування. Саме все це притаманне Іспанії – країні, яка вже багато років поспіль визнається Всесвітньою туристською організацією як лідер за обсягами туристських потоків та є однією з найкрасивіших і дивовижних країн Європи з загадковою і цікавою історією. Іспанія володіє унікальною культурною спадщиною, яка стала наслідком тривалої взаємодії християнського й ісламського світів. Приморські райони Іспанії є рекреаційними зонами міжнародного значення. Завдяки розвитку цих областей туризм став однією з найважливіших частин прибутку іспанської економіки. Популярність приморських зон Іспанії дуже велика і кількість туристів, які відвідують ці курорти, росте з року в рік.

Актуальність обраної теми курсової роботи полягає у вивченні туризму Іспанії, як однієї з країн, які мають найінтенсивніший темп розвитку серед країн Європи та виявленні можливостей впровадження їх позитивного досвіду в туристичній індустрії України.

Мета дослідження – полягає у здійсненні туристичної характеристики Іспанії.

Завдання дослідження:

1. дослідити передумови формування туристсько-рекреаційної діяльності Іспанії;

2. розкрити роль історико-культурної спадщини у реалізації туристської діяльності Іспанії;

3. окреслити основні риси рекреаційно-туристичної галузі країни;

4. виявити проблеми та перспективні напрямки розвитку туристичної галузі Іспанії.

Об'єкт дослідження– розвиток і стан туристичної галузі країни.

Предмет дослідження – характерні особливості рекреаційно-туристичної діяльності Іспанії.

Для розв'язання поставлених завдань використані теоретичні методи (аналіз довідкової та фахової літератури) щодо стану та напрямів зростання туристичної галузі країни.

Курсова робота складається зі вступу, 2 розділів, рисунків, висновків, списку використаних джерел – 20 найменувань, 3 додатка на 10 сторінках. Робота викладена на 30 сторінках, з яких 13 рисунків та 3 таблиці.








Дата добавления: 2015-02-28; просмотров: 1997;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.006 сек.