Вступна частина

Перевіривши наявність на занятті студентів, викладач з метою сконцентрувати увагу студентів налаштувати їх на продуктивну роботу під час заняття наголошує, що природні та техногенні катастрофи надзвичайно часто завдають людству колосальної матеріальної шкоди і спричиняють масове ураження людей.

Як з найбільшою ефективністю діяти медичним працівникам в осередках масових уражень, якою має бути організація екстреної, медичної допомоги постраждалим, які концептуальні положення її надання? Ось далеко не повний перелік питань, які ставить перед ними життя.

Важливим елементом екстреної медичної допомоги при масових ураженнях є медичне сортування потерпілих. Саме це питання буде відпрацьовуватися на цьому занятті.

Викладач сповіщає тему, вид, мету заняття, порядок та методику відпрацювання навчальних питань і приступає до його проведення, керуючись організаційно-методичними вказівками.

 

НАВЧАЛЬНІ ПИТАННЯ

І. Загальні вимоги щодо проведення медичного сортування постраждалих і хворих на догоспітальному етапі та в приймальних відділеннях (відділеннях невідкладної медичної допомоги) закладів охорони здоров’я, у тому числі при госпіталізації постраждалих унаслідок надзвичайної ситуації








Дата добавления: 2015-02-13; просмотров: 915;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.