Технічне обслуговування

3.1 Технічне обслуговування виробу

3.1.1 Загальні вказівки (вид, обсяг і періодичність технічного обслуговування; особливості організації техніч-ного обслуговування виробу при його використанні за призна-ченням, зберіганні, транспортуванні і в залежності від умов експлуатації; вимоги до складу і кваліфікації обслуговуючого персоналу; вимоги до виробу, що направляється для техніч-ного обслуговування; перелік основних і дублюючих паливно-мастильних матеріалів, робочих рідин, газів та ін. матері-алів, що використовуються у виробі).

3.1.2 Заходи безпеки (правила, яких слід дотримуватися при експлуатації, технічному обслуговуванні та ремонті виробу і невиконання яких може привести до небезпечних наслідків для життя і здоров'я людини, навколишнього сере-довища; правила пожежної безпеки, вибухобезпечності та ін.).

3.1.3 Порядок технічного обслуговування виробу (приводиться характеристика кожного виду технічного обслуговування виробу і його складових частин в залежності від особливостей і умов експлуатації).

3.1.4 Перевірка технічного стану виробу (приводиться послідовність виконуваних робіт з метою перевірки технічного стану виробу).

Підрозділ рекомендується оформляти у вигляді табл. 1.3.

В колонці 1 вказують найменування виконуваних робіт згідно послідовності їх виконання.

В колонці 2 вказують, хто виконує роботу.

В колонці 3 вказують вимірювальні і допоміжні пристрої та матеріали, які використовуються для виконання зазначених вище робіт, але не входять до складу виробу.

В колонці 4 вказують значення, в межах яких повинні знаходитися контрольовані параметри і значення параметрів, при яких виріб направляється в ремонт.

3.1.5 Технічне опосвідчення (містить порядок і періодичність опосвідчення виробу і його складових частин органами інспекції і нагляду; вказують в якому документі міститься перелік вимірювальних засобів та іншого обладнання, що підлягає повірці і опосвідченню).

3.1.6 Консервація (містить інформацію про засоби і методи зовнішньої і внутрішньої консервації, розконсервації і переконсервації виробу, періодичність їх проведення при зберіганні виробу; порядок приведення виробу із закон-сервованого стану до стану готовності для використання за призначенням).

3.2 Технічне обслуговування складових частин виробу (складається для виробів складної конструкції).

3.2.1 Обслуговування (містить правила і порядок зап-равлення виробу паливно-мастильними матеріалами, робо-чими рідинами, газами, та ін. матеріалами; вказують їх кількість і марку, можливість заміни дублюючими мате-ріалами, періодичність заміни).

3.2.2 Демонтаж і монтаж (зміст і послідовність робіт при монтажі, демонтажі, знятті, установленні і приєнд-нанні складових частин виробу; вказують перелік необхідних інструментів і приладдя, а також перелік застережних заходів, яких слід дотримуватись при виконанні зазначених робіт).

3.2.3 Регулювання і випробування (вказується зміст і послідовність регулювальних і налагоджувальних робіт, необхідних для встановлення відповідних технічних харак-теристик складових частин виробу).

3.2.4 Огляд і перевірка (вказується зміст і послідовність робіт, які слід виконати для забезпечення доступу до складових частин виробу; види і методи їх огляду і перевірки;

порядок робіт, необхідних для проведення технічного опос-відчення складових частин виробу органами інспекції та нагляду, а також оцінки технічного стану складових частин виробу з метою визначення необхідності відправлення їх в ремонт).

3.2.5 Очищення і фарбування (містить зміст і послі-довність робіт, які необхідно виконати для очищення і фарбування складових частин виробу, умови їх виконання та перелік необхідних інструментів, приладдя та матеріалів).

3.2.6 Консервація (містить вимоги, аналогічні викла-деним в п. 3.1.6).








Дата добавления: 2015-01-10; просмотров: 942;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.