Шановні__________________________________________________________________!

Як і було домовлено, надсилаємо вам копії двох накладних (№_____ та

№___) і чек на оплату_________. Просимо підтвердити їх отримання.

З повагою __________________

посада ’ (підпис)

Шановні___________________________________________________________________!

Надсилаємо вам детальний перелік нашої нової продукції. Просимо уважно ознайомитися й визначити відповідність пропонованих товарів ва­шим торговим планам.

З повагою __________________

Посада (підпис)

Супровідний лист, однак, може бути й дещо іншого характе­ру, якщо необхідно налагоджувати партнерські стосунки. Крім традиційних вступної та завершальної формул, він повинен містити коротку рекламну інформацію про характер діяльності вашої фірми чи пропоновані продукцію, товар. Слід також по­відомити про надіслані вами рекламні матеріали (проспект, ка­талог, буклет) та їх кількість. Доречним буде висловлення надії на зацікавлену реакцію бажаного партнера.

Шановні________________________

Наша компанія уже протягом семи років спеціалізується на розроблен­ні й випуску медичного обладнання. Як вам, можливо, уже відомо, ми спеціалізуємось на виробництві , успішно задовольняючи по­треби вітчизняних лікувальних закладів та експортуючи нашу продукцію в десятки країн світу. Наша продукція неодноразово відзначалася на ві­тчизняних та міжнародних виставках і конкурсах, користується стійким попитом у наших партнерів.

Дозвольте запропонувати вам свої проспекти (у трьох примірниках) та каталоги (два примірники), в яких представлені найновіші зразки медич­ного обладнання. Гадаємо, що деякі з них привернуть вашу увагу.

Якщо ж ви захочете детальніше ознайомитися з якимось із пропонова­них апаратів, будемо раді надіслати зразок.

Сподіваємося, що наші нововведення зацікавлять вас, і розраховуємо на встановлення взаємовигідного партнерства.

З повагою ____________________

Посада (підпис)

У супровідних листах часто вживаються такі вислови: Над­силаємо вам... Направляємо вам... Пересилаємо вам... Додаємо перелік нашої нової продукції... Просимо вас ознайомитися з пе­реліком нових товарів... Просимо переглянути цей каталог і по­відомити, чи не зацікавили вас окремі позначені на полях по­зиції... Сподіваємося, деякі з пропонованих товарів привернуть вашу увагу... Сподіваємося, що ви зацікавитеся.








Дата добавления: 2014-12-08; просмотров: 1621;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.