Видавання наряду, розпорядження.

6.3.1 Наряд виписується у двох примірниках, а якщо наряд передається за допомогою засобів зв’язку (телефон, радіо) - у трьох. Працівник, який видає наряд, виписує один примірник, а працівник, який приймає текст, заповнює два примірники наряду і після зворотної перевірки зазначає на місці підпису працівника, який видав наряд, його прізвище та ініціали, підтверджуючи правильність запису власним підписом. Другий примірник залишається у працівника який прийняв текст, а третій передається працівнику який готує робоче місце.

Записи в наряді-допуску повинні бути розбірливими і виконані чорнилом, кульковою ручкою, або з використанням технічних засобів друкування. Не дозволяється заповнювати бланк наряду-допуску олівцем і виправляти текст.

У тому разі, якщо керівник робіт суміщає обов’язки допускача, наряд незалежно від способу його передавання заповнюється у двох примірниках, один з яких залишається у працівника, який видав наряд, або у працівника, який дає дозвіл на підготовку робочого місця і на допуск.

6.3.2 Кількість нарядів, що видаються на одного керівника робіт, визначає працівник, який видає наряд.

Допускачу і керівнику робіт (наглядачу) можна видавати одночасно декілька нарядів (розпоряджень) для почергового допуску і роботи за цими нарядами та розпорядженнями.

6.3.3 Наряд видається на термін дії заявки.

6.3.4 Наряди, роботи по яких завершені, зберігаються протягом 30 діб.

6.3.5 Розпорядження має разовий характер, термін його дії визначається тривалістю робочого дня (зміни) виконавців.

Керівниками робіт, що виконуються за розпорядженнями, призначаються працівники, яким надано це право згідно з пунктом 6.1.2 глави VІ цих Правил.

6.3.6Розпорядження на роботувидається керівнику робіт.

Розпорядження можна передавати безпосередньо або за допомогою засобів зв’язку.

6.3.7 Форма журналу обліку робіт за нарядами і розпорядженнями наведена в додатку 6. до цих Правил.

Сторінки журналу повинні бути пронумеровані, журнал прошнурований та скріплений печаткою.

6.3.8 Реєстрація нарядів і розпоряджень в журналі обліку робіт здійснюється під час допуску до роботи.

Відповідальність за ведення журналу обліку робіт за нарядами і розпорядженнями покладається на оперативних, оперативно – виробничних працівників або працівника, який видає наряди (розпорядження). Термін зберігання журналу – 6 місяців.








Дата добавления: 2014-12-01; просмотров: 1668;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.