Порядок постановки у поїзди транспортерів

До складу поїздів дозволяється включати завантажені транспортери вантажопідйомністю до 240 т включно.

Порядок прямування транспортерів більшої вантажопідйомності, як у завантаженому, так і в порожньому стані, установлюється Технічними умовами експлуатації цих транспортерів або окремими вказівками Укрзалізниці.

При постановці в поїзд завантажених транспортерів з кількістю осей 12 і більше (крім транспортерів зчіпного типу вантажопідйомністю 120 т з однією або двома проміжними платформами) поруч з ними з кожного боку мають ставитися не менше двох чотиривісних вагонів прикриття з вантажем не більше 40 т або порожніх будь-якого типу. При прямуванні в одному поїзді декількох таких транспортерів між ними ставиться не менше трьох вагонів прикриття, вказаних вище.

Порожні транспортери, а також завантажені чотиривісні транспортери зчіпного типу вантажопідйомністю 120 т (код типу 3960 і 3961) ставляться в склад поїзда без прикриття.

Порожні транспортери, які мають 8 і більше осей, завантажені транспортери зчіпного типу вантажопідйомністю 120 т (код типу 3960 і 3961) і вантажопідйомністю 240 т (код типу 3974) під час прямування їх в поїздах масою 3 тис. т і більше дозволяється ставити тільки в останню чверть состава поїзда. При меншій масі поїзда вказані транспортери можна ставити в будь-яку частину состава поїзда.

Дозволяється завантажені транспортери, які мають 8 осей, ставити у склад поїзда без прикриття, крім ділянок залізниць, на яких за станом штучних споруд забороняється або обмежене курсування вагонів, які мають 8 осей.

Забороняється ставити завантажені і порожні транспортери, які мають 8 і більше осей, в поїзда, що прямують з підштовхуванням.

На ділянках з підштовхуванням вантажних поїздів з хвоста поїзда порядок прямування поїздів з завантаженими і порожніми транспортерами, які мають 8 і більше осей, визначається начальником залізниці.








Дата добавления: 2014-12-18; просмотров: 1347;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.