Основні вимоги до формування запитань

 

1. При складанні запитань необхідно використовувати прості слова зрозумілі потенційному споживачеві. Не рекомендується використовувати спеціальні або технічні терміни ( за винятком опитування спеціалістів).

2. Не можна використовувати слова , що мають різні значення для різних груп споживачів ( типу “доступні ціни “, “часто” , “ інколи “ і т.д.)

3. Не слід ставити запитання , які можуть мати подвійний зміст ( типу “ ви задоволені якістю і вартістю обслуговування? “ )

4. Не рекомендується використання цих запитань.

5. Не можна вживати запитання в яких вказано шлях до відповідей (типу “Ви згідні , що мінімлени - це найбільш ефективний засіб помолу зерна “)

6. У третій заключній частині подаються запитання , що містять в собі відомості про опитування.

 

IV.Оцінка і аналіз даних – на цьому стані маркетолог складає комбінаційні таблиці для з’ясування найбільш значних взаємозв’язків та за допомогою статистичних методів , здійснюється аналіз одержання інформації.

V.Підготовка і розробка звіту про результат дослідження - звіт повинен містити основні висновки і рекомендації.

 

Повинен починатись з формулювання мети дослідження основних висновків короткого огляду методів дослідження та необхідно зазначити за яких умов можливе використання результатів дослідження.

В тексті звіту також пояснюють основні терміни.









Дата добавления: 2015-10-13; просмотров: 977;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.