Етап 11. Формування проміжного звіту.

Результатом реалізації 11-го етапу енергозбереження має бути належним чи­ном оформлений та узгоджений із Замовником звіт з виконаних 10-ти етапів ро­біт з енергозбереження, який має містити технічне та економічне розкриття змі­с­ту попередніх етапів.

Форма представлення результатів 11-го етапу не регламентується і може бу­ти довільною. Форма має задовольнити Замовника результатами проектно-роз­ра­хун­кових етапів і укріпити його наміри реалізувати запропонований ком­п­лекс робіт.

8.5. Етап 12. Формування переліку необхідного енергоощадного обладнання.

Сутність цього етапу полягає:

- у формування загального переліку енерготехно­логічного обладнання, встановлення якого передбачено проектом з енергозбереження, в т.ч. системи автоматичного регулюван­ня;

- у закупівлі, транспортування та монтажі обладнання.

Результатом реалізації 12-го етапу енергозбереження мають бути належним чином оформлені заявки на закупівлю необхідного обладнання, виконані про­це­­дури його закупівлі та транспортування від постачальника до об’єкту.

Форма представлення результатів 12-го етапу регламентується прийнятим порядком та правилами виконання вказаних робіт.

Результати виконання цього етапу повинні гарантувати комплектність пос­тавки і мають стати базою для формування обсягу будівельно-монтажних робіт та чисельності бригад, що вестимуть монтажні роботи.

 








Дата добавления: 2015-09-18; просмотров: 494;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.