Ситуація 5

Мета:Показати з використанням звіту про прибуток і збитки, який був отриманий за звітний період прибуток (або понесені збитки).

Умова:

1 червня ХХХ8 р. Джок Хейс почав займатися бізнесом як продавець морозива, торгуючи з фургона, яким об'їжджав місто.

А) Він орендував фургон за 1000 у.од. на 3 місяці. Витрати на експлуатацію фургона в середньому складають 300 у.од. на місяць.

Б) Він найняв помічника-сумісника за 100 у.од. на місяць.

В) Він позичив 2 000 у.од. у своєму банку; виплата процентів від позички складає 25 у.од. на місяць.

Г) За 3 місяці — до 31 серпня ХХХ8 р. сума його продажу склала 10 000 у.од.

Д) Він купив морозиво в місцевої фірми Floors Ltd. Вартість покупок за період до 31 серпня ХХХ8 р. склала 6 200 у.од., а до 31 серпня було продано все морозиво зі складу.

Е) Для офісної роботи він використовував власний будинок. Витрати на телефон і пошту за 3 місяці (до 31 серпня) склали 150 у.од.

Підготуйте звіт про реалізацію, прибутки і збитки за період від 1 червня до 31 серпня ХХХ8 р. (у вертикальному і горизонтальному форматі).

Методичні рекомендації:

Як і баланс, звіт про прибуток і збитки можна складати як у горизонтальному, так і у вертикальному форматі. При горизонтальному форматі справа вказується сума продажів і валового прибутку. Чистий прибуток, отриманий у звітному періоді, переноситься у баланс як частини капіталу власника.








Дата добавления: 2015-08-21; просмотров: 862;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.