Головні структурні типи ендогенних рудних полів та родовищ.

Год.

Систематика структур рудних полів та родовищ. Рудні поля і родовища, що приурочені до складок ускладнених розривними порушеннями. Рудні поля і родовища, що приурочені до розривних порушень. Рудні поля і родовища, що приурочені до зон контактів інтрузивів ускладнених розривними порушеннями. Рудні поля і родовища, що приурочені до розшарованих інтрузивів. Рудні поля і родовища, що приурочені до багатофазних інтрузивних масивів кільцевої будови (центрального типу). Рудні поля і родовища, що приурочені до вулканічних споруд. Рудні поля і родовища, що приурочені до полів розвитку трубок, які утворилися внаслідок прориву газів. Рудні поля і родовища складної будови, обумовлені співвідношенням декількох структурних типів.

 

Структурні типи рудних тіл і рудних стовпів. 4 год.

Магматичні родовища. Пегматитові родовища. Грейзенові родовища. Скарнові родовища. Середньо-низькотемпературні гідротермальні родовища. Типи рудних стовпів.

 

Особливості локалізації ендогенного зруденіння в різних структурних поверхах і ярусах. 2 год.

Структурні поверхи і яруси та їх вплив на локалізацію зруденіння. Глибина формування гідротермального зруденіння. Порівняльна характеристика умов локалізації ендогенних родовищ, що розташовані на різних структурних поверхах і ярусах.

 








Дата добавления: 2015-08-11; просмотров: 525;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.006 сек.