Засоби лабораторного контролю

Автомобільна радіометрична і хімічна лабораторія АЛ-4 забезпечує, радіометричний аналіз проб води, харчових продуктів і фуражу; якісне і кількісне виявлення в різних пробах звісних ОР; кількісне визначення отрут в пробах води, харчових продуктах і фуражу; фізико-хімічні аналізи проб не звісних ОР; проведення контрольних аналізів за визначенням повноти дегазації місцевості, озброєння, техніки, транспорту, одягу і спорядження; проведення вибіркового контролю захисних властивостей засобів захисту шкіри; кількісне визначення і проведення контрольних аналізів сумішей і для дегазації, дезактивації, що створюють дим, запалювальних, вибухових речовин і вогнеметних. Призначена для виявлення ОР в пробах, що взяті із різних джерел, а також з техніки, предметів, одягу. Маса спорядженої лабораторії біля 20кг.

Радіометрична лабораторія в укладці РЛУ-2: призначена для визначення ступені зараженості радіоактивними продуктами продовольства, фуражу, води, ґрунту, речового та іншого майна; дозволяє виконувати кількісне визначення питомого зараження об'єктів бета-активними речовинами від 10-7 Кі/кг (або Кі/л) і вище. За 10 г роботи лабораторії можливо провести і до 12 аналізів проб води і інших рідин або 40-70 аналізів проб різних продуктів харчування, фуражу та інших речовин: для розгортання лабораторії ; необхідно приміщення площею 10-15 м. Час розгортання лабораторії в і приміщенні 20 хв. Час на проведення дезактивації майна лабораторії після 10 годин роботу складає 60-90 хв.

 








Дата добавления: 2015-08-04; просмотров: 454;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.