Комплект індивідуальних дозиметрів ІД- 1

Призначений для виміру індивідуальних доз гамма-випромінювання. До складу компонента входять: 10 дозиметрів ІД-Г; зарядний пристрій ЗД-6 /п'єзоелектричного типу/; футляр з штативом на 10 гнізд; технічна документація.

Діапазон виміру дозиметра ІД- 1 від 20 до 500 рад. Конструкція дозиметрів ІД- 1 в основному аналогічна конструкції ДКП-50А.

 

Комплект індивідуальних дозиметрів ІД- 1

Призначений для реєстрації індивідуальних доз гамма і нейтронного випромінювань і складається з 500 індивідуальних вимірників дози ІД- 11, розташованих в п'яти ящиках укладань, вимірювального облаштування ІУ- 1, двох кабелів живлення, технічної документації і запасних частин.

Реєстрація доз гамма - і змішаного гамма-нейтронного лікування здійснюється в допомогою алюмофосфатного скла, активованого сріблом. Вимір зареєстрованої дози робиться за допомогою вимірювального пристрою ІУ- 1 в діапазоні від 10 до 1500 рад.

Доза випромінювання підсумовується при періодичному опроміненні і зберігається в дозиметрі впродовж 12 місяців.

Маса ІД- 11 дорівнює 25 г.

Вимірювальний пристрій ІУ- 1 може використовуватися як в стаціонарних, так і в польових умовах. Його живлення здійснюється від мережі змінного струму напругою 220 В, а також від акумуляторів напругою 12 або 24 В. Маса вимірювального пристрою - 18 кг.

 








Дата добавления: 2015-08-04; просмотров: 692;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.