Редагування записів.

Від даних в таблиці.

Після завершення розробки специфікації таблиці, можна приступати до вводу даних.

Для початку вводу необхідно активізувати потрібну таблицю у списку об’єктів БД і клацнути на піктограмі “відкрити” (Open). Вибрана таблиця відкриється в режимі заповнення. Початково вона складається з одного пустого запису, представленого у вигляді стрічки таблиці. Імена полів утворюють заголовки колонок таблиці у які вводяться дані.

При допомозі меню “вид” (View) можна в любий момент перейти з режиму заповнення у режим проектування і навпаки.

Для вводу даних у відповідному полі запису необхідно туди помістити курсор. Це можна зробити при допомозі мишки або клавішами управління курсором або скориставшись відповідними клавішами меню програми.

Перехід від одного поля запису до іншого здійснюється при допомозі клавіші Tab.

Переміщення по таблиці.

Навігація по таблиці може здійснюватись при допомозі мишки, клавіш управління курсором а у випадку великих таблиць використовують команду “перейти” (Go To) з меню “правка” (Edit) яке дає можливість безпосередньо перейти до потрібного запису.

Редагування записів.

При необхідності у введені записи можна внести зміни і доповнення. Дані при цьому доповнюються, копіюються переносяться в іншу позицію або викидаються схожим чином як і в редакторі Word.








Дата добавления: 2015-07-22; просмотров: 626;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.