Видалення та відновлення папок та файлів

Видалити деякий файл чи папку до Корзини можна одним з трьох способів:

Клацніть на файлі, що належить видалити, мишею та, утримуючи її ліву кнопку, “перетягніть” об’єкт по екрану, “кинувши” його над зображенням Корзини в вікні програми Провідник або на Робочому столі Windows.

Виділить об’єкт, що треб видалити, мишею в вікні Провідника та клацніть мишею на позначку „Видалити файл або папку” в командному меню Задачі для файлів та папок програми Провідник, натисканням на кнопку;

Клацніть на об’єкті, що видаляється, правою кнопкою миші та, в меню, яке з’явилося, оберіть пункт „Видалити”. У випадку, якщо ви випадково видалили у Корзину ще потрібний вам в роботі файл чи папку, можна відновити даний об’єкт з Корзини у ту папку, звідки він був видалений. Для цього:

· Перейдіть до папки Корзина за допомогою кліка мишою на зображення Корзини в робочому вікні Провідника або подвійним кліком на її позначці, розташованій на робочому столі.

· Виділіть об’єкт, що підлягає відновленню, кліком мишу та потім клацніть на пункті Відновити об’єкт у командному меню Задачі для Корзини. Відновити усі об’єкти, що зберігаються в корзині, можна кліком мишою на пункті Відновити всі об’єкти.

Надалі при бажанні ви можете видалити з Корзини всі об’єкти, що залишились, якщо клацнете мишою на пункті Очистити Корзину в командному меню Задачі для Корзини.

Операції по переміщенню, копіюванню, видаленню, зміні атрибутів файлових об’єктів можна одночасно проводити з цілою групою папок та файлів.








Дата добавления: 2015-07-22; просмотров: 661;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.