Знаки, що наказують

Можуть установлюватися постійно, наприклад, усередині акумуляторного приміщення, у місць збереження шкрябочного інструмента і т.д. чи тимчасово, наприклад, у місця проведення ремонтних робіт.

Знак являє собою зелений квадрат з білою облямівкою шириною 7 мм із символічним зображенням білого кольору. Розмір знака 280x280 мм.

Працювати в захисних окулярах (рис. 1.8). - Указує на необхідність використання захисних засобів у місцях, зв'язаних з небезпекою травмування і засмічення очей при чищенні іржі і старої фарби, при роботі пневматичним інструментом, при роботі на заточувальних верстатах, на яких відсутні екрани.

Установлюється: у місцях збереження ошкрябочного інструмента, цементу, пневмоинструмента; у заточувального верстата в судновій майстерні.

Працювати в касці (рис. 1.9). - Указує на необхідність використання касок при наявності небезпеки падіння предметів.

Установлюється: у місць збереження касок; у місць виробництва ремонтних, вантажно-розвантажувальних і інших робіт, зв'язаних з небезпекою травмування падаючими предметами.

Працювати в захисних окулярах, рукавичках, фартуху і чоботях (рис. 1.10). - Указує на необхідність використання захисних засобів у місцях, зв'язаних з небезпекою травмування око, рук і ніг при роботах з кислотою, лугом і т.п.

Установлюється: усередині акумуляторного приміщення.

Працювати в рукавичках (рис. 1.7). - Указує на необхідність використання захисних засобів у місцях, зв'язаних з небезпекою поразки електричним струмом.

Установлюється: на внутрішній стороні двері розподільних щитів і шаф з електроустаткуванням при напрузі до 1000 В.








Дата добавления: 2015-08-21; просмотров: 536;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.