Ведений вал. Вал виймається з основи корпусу, знімається наскрізна кришка підшипника, в кільцеву проточку якої вставляється просочене в гарячому мастилі повстяне кільце

Вал виймається з основи корпусу, знімається наскрізна кришка підшипника, в кільцеву проточку якої вставляється просочене в гарячому мастилі повстяне кільце (саль­ник). Кришка насаджується на вал. В шпонковий паз вставляється шпонка і напресовується шестірня відкритої зуб­частої передачі до упора в буртик вала. В отвір вала зап­ресовується цилідричний штифт і закріплюється болтом кінцева шайба. Вал установлюється в гнізда основи корпусу.

11.7.3 Інші складальні операції

Стикові поверхні фланців основи корпусу і кришки покри­вають герметиком. Кришку установлюють на основу корпу­су, запресовують конічні штифти і стягують болтами. Знімають кришки підшипників веденого вала, вільні прос­тори підшипникових вузлів заповнюються на 0,5 об'єму пластичним мастилом солідол жировий УС-2 ГОСТ 1033-79. Кришки підшипників разом з прокладками кріплять болта­ми до корпусу редуктора.

Перевіряють відсутність заклинювання підшипників ручним прокручуванням ведучого вала редуктора. Загвинчують прес-маслянки, маслозливну пробку з проклад­кою і маслопоказчик з прокладкою. Через оглядовий люк за­ливають мастило (марка, ГОСТ) в об'ємі ... л. Оглядовий люк закривають кришкою з прокладкою і закріплюють бол­тами.

11.8 Обкатка і випробовування редуктора

Складений редуктор підлягає обкатці і випробовуванню на спеціальному стенді. Обкатка здійснюється спочатку без навантаження і під навантаженням. Обкатка і випробовування редуктора виконується підприємством-виготовлювачем згідно з інструкцією, яка розробляється підприємством.

 








Дата добавления: 2015-06-12; просмотров: 600;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.